Спечелете раници, колонки и пакети с продукти Loctite


Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 9 юли 2022

Как се участва:

Чрез качване на снимка в сайта на играта.

Пълни правила:

В рамките на конкурса победителите ще получат следните награди:

    Продължителност:

Първи кръг: 09.05.2022г - 23.05.2022г.
Втори кръг: 24.05.2022г - 07.06.2022г.
Трети кръг: 08.06.2022г - 22.06.2022г.
Четвърти кръг: 23.06.2022г - 07.07.2022г.

    3-то място: 1 x  LOCTITE Super Bond POWER GEL секундно лепило гел, 1 x LOCTITE Super Bond CREATIVE Perfect Pen лепило с апликатор, 1 x LOCTITE Super Bond CONTROL прецизно секундно лепило;
    2-ро място: 1 x раница Loctite, 1 x  LOCTITE Super Bond POWER GEL секундно лепило гел, 1 x LOCTITE Super Bond CREATIVE Perfect Pen лепило с апликатор, 1 x LOCTITE Super Bond CONTROL прецизно секундно лепило
    1-во място: 1 x Bluetooth колонка Loctite, 1 x  LOCTITE Super Bond POWER GEL секундно лепило гел, 1 x LOCTITE Super Bond CREATIVE Perfect Pen лепило с апликатор, 1 x LOCTITE Super Bond CONTROL прецизно секундно лепило.

Форма на участие

По време на конкурса, за да участват в него, участниците трябва да качат снимка на своя проект, заедно с цялата необходима информация (име и фамилия, имейл, адрес и пощенски код), на уебсайта https://kajidaloctite.com. Снимката трябва да съдържа лепило Loctite, използвано за завършване на проекта.

Организаторът не носи отговорност, ако по някаква причина участникът не успее да получи достъп до уебсайта.

С участието си в Конкурса участникът прехвърля на Организатора неизключително право на използване на всяка представена снимка за рекламни цели по целия свят, с посочване на името на автора, неограничено по време и съдържание и без никакво отделно възнаграждение, с изключение на наградата, на която участникът има право, ако е победител в Конкурса.

Избор на победител в конкурса

Всеки може да гласува, като кликне върху бутона "Гласувай" и въведе необходимата информация.

Наградите ще бъдат присъдени въз основа на единичните гласове, които участникът в конкурса е получил за публикуваните снимки на своя проект (например: максимален брой гласове за определен период = първо място). В случай че двама или повече участници получат равен брой гласове за определен период, решението за победителя ще бъде взето чрез снимки, избрани чрез жребий.

По отношение на снимките на проектите, направени от един участник, се вземат предвид само гласовете от различни гласуващи. Например: ако едно лице подаде няколко гласа за няколко снимки, направени от един и същ автор, те се отчитат като един глас.

Тегленето на победителя ще се провежда всеки понеделник след приключване на периода по определена тема и ще се публикува на уебсайта на конкурса.

Едно лице може да участва в конкурса, като изпрати неограничен брой снимки, но ще получи само един подарък, обозначен като "Подарък за всеки от участниците", както е посочено в член 5 от настоящите правила. В зависимост от броя на получените гласове всеки участник може да получи само една награда.

Резултатите от конкурса са окончателни, без възможност за обжалване.

Наградите не могат да се прехвърлят на друго лице, нито да се разменят срещу пари.

Известие за присъдената награда и нейното получаване

След преброяване на получените гласове победителите ще бъдат уведомени писмено или по телефона най-късно до 8 дни.

Наградите ще бъдат доставени на адресите на печелившите, които те са предоставили писмено, по имейл или по телефона. Организаторът не носи отговорност за забавяне на доставката или за загуба на пратка по време на транспортирането ѝ до адреса на победителя.

Ако по някаква причина печелившият не може да приеме наградата, той/тя губи правото си да получи както наградата, така и обезщетението за нея.

С получаването на наградата се прекратяват всички задължения на Организатора към победителя.

В случай че наградата не може да бъде доставена на адреса, посочен на Организатора, или победителят не успее да я получи, се счита, че той/тя се е отказал/а от правото си да получи наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара