Спечелете видеокамери GoPro HERO10, високоговорители Sony XB23 и 300 бутилки Johnnie Blonde

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://igrai.avendi.bg/winners.pdf

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Общия брой на наградите, определени за тази игра, са:
• 3 (три) броя спортна видеокамера GoPro HERO10;
• 30 (тридесет) броя преносим безжичен високоговорител Sony XB23;
• 300 (триста) броя бутилки Johnnie Blonde, 700 мл.

Механизъм на играта
Участието в играта е обвързано с покупка.

Всеки участник е необходимо да закупи уиски Johnnie Walker на минимална стойност от 15 лв. с включен ДДС и да се регистрира за участие на страницата на играта като въведе номера на касовия бон/фактура за закупеното уиски с марка Johnnie Walker на минимална стойност 15 лв. с включен ДДС, както и лични данни, изискани при процеса на регистрацията във връзка с теглене на жребия и получаване на наградите от спечелилите участници. С участието си в играта, потребителите потвърждават, че са съгласни с официалните правила на играта.

При първа регистрация, потребителите ще трябва да потвърдят телефонния си номер. За целта те ще получат верификационен SMS с код, който трябва да въведат в регистрационната форма. Само след въвеждане на кода те ще могат да завършат регистрацията си.

Регистриралите се участници получават нотификация за успешна регистрация.

Участниците са длъжни да пазят своята касова бележка/фактура, за да получат своята награда, ако спечелят. В противен случай Организаторът има право да откаже да предостави наградата.

Наградите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип, като ще бъдат разиграни 7 тегления.

Печелившите участници ще бъдат обявени на страницата на играта в интернет https://igrai.avendi.bg/ и ще бъдат известени чрез SMS на телефонния номер, посочен при регистрацията.

Печелившите участници ще трябва да се свържат с Организатора на телефонен номер, посочен в SMS-а, за да дадат точен адрес за получаване на награда, както и да изпратят копие на касовия бон/фактура на e-mail посочен от Организатора.

Ако печелившите не се свържат с Организатора в 5-дневен срок от датата на уведомяването, губят правото си да получат наградата. В този случай Организаторът има право да предостави награда на участниците, изтеглени като Резерви в жребия. Организаторът се ангажира в 10 дневен срок след получаване на точен адрес от спечелилия участник да изпрати наградата.

Един участник, идентифициран с дейстращ мобилен номер, може да спечели само една награда от вид за периода на играта независимо от броя на подадените регистрации.

За да получат награда от Промоцията (Играта), печелившите са длъжни да запазят и
предадат на куриера печелившата/те касова/и бележка/и и/или фактура.

Играта е валидна за всички дееспособни физически лица, навършили 18 годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България.

Всеки участник може да се регистрира с повече от една касова бележка за уиски Johnnie Walker, при условие, че всяка от тях (бележка) доказва покупка на уиски Johnnie Walker в размер на минимум 15 лева, с включен ДДС.

Една касова бележка дава право само на една регистрация, независимо от стойността на касовата бележка.

Единният идентификатор на всеки участник е реален и действащ мобилен номер.
Участникът трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един мобилен номер.

Краен срок - 19 юни 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара