Спечелете 10 слънчеви награди от Бочко

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Владимир Митков Каменов
Лиляна Денчева Азманова
Пламена Константинова Методиева
Емилия Маркова Стефанова
Адриана Здравкова Плачкова
Миглена Тодорова Славова
Ирена Димова Петрова
Лидия Тенчева Латева
Анелия Петрова Панайотова
Елвина Пламенова Станкова

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

Участникът ще посети страницата http://bochko.bg/sun, включвайки се в играта, като кликне върху и съответно “събере” скритите 5 слънца на страницата. Всеки Участник следва да се регистрира в интернет на адрес http://bochko.bg/sun чрез използване на бутон с надпис РЕГИСТРАЦИЯ, като попълни съответни данни и даде изрично съгласие за тяхното събиране, съхраняване и обработване за посочените в Част 10. по-долу цели, както и да даде съгласието си да се включи в Играта. Данните, които следва да се предоставят за регистриране и участие са: две имена, електронен адрес и телефон. 

Участникът се регистрира, за да участва за спечелването на награда.

Участниците, спечелили награда, е необходимо да предоставят следните допълнителни данни: адрес за доставка.

Участникът има право да се регистрира само веднъж за всеки от етапите, за да участва в играта за награди. В случай, че Участник направи опит да манипулира по какъвто и да е начин компютърната система на Играта, Организаторите имат правото да го отстранят от участие.

Регистрацията за участие и самото участие в Играта, както и спечелването и получаването на награди от Играта, не е обвързано с покупка на продуктите на Възложителите от Участниците и/или печелившите участници.

В Кампанията ще бъдат раздадени общо 10 награди, всяка от които включва:
1 бр. Слънцезащитен спрей лосион Бочко SPF50, 125 мл;
1 бр. Мляко за след слънце Бочко, 150 мл;
1 бр. Детско пончо за плаж.

Печелившите се публикуват на страницата на кампанията на 21 юни. Участниците узнават дали печелят посредством уведомителен имейл от организаторите, както и ще бъдат обявени в пост и стори на Фейсбук страницата на Бочко.

До една седмица след публикуването на печелившите, ще бъдат изпратени наградите при условията на Част 7 на посочения от тях адрес за доставка.

Наградите по т. 5.1 ще бъдат изтеглени на случаен принцип между участниците, отговарящи на изискванията за участие в кампанията и попълнили регистрационна форма. Механизмът на теглене се програмира от Изпълнителя в софтуер, който разпределя наградите за периода на кампанията, и на принципа на случайните числа „тегли“ печеливши от целия период на кампанията.

Наградата се получава по куриер за сметка на Възложителя чрез посочения от печелившия Участник, телефон за контакт и адрес за доставка. Печелившият Участник следва да осигури и уговори удобен ден и час за доставка на наградата. Във всички случаи доставката следва да бъде направена от 09:00 до 17:00 часа в рамките на 3 работни дни, считано от уговарянето на удобен ден и час за доставка между куриерската фирма и печелившия Участник, само на територията на Република България.

Краен срок - 19 юни 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара