Спечелете 12 бутилки Black Ram whiskey с персонализиран етикет

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

1. Георги Георгиев
2. Калчев М.
3. Веско Миланов
4. Детелина Симеонова
5. Donka Eneva
6. Elena Terzieva
7. Невяна Станиславова
8. НИколина Върбанова
9. Светла Пенева
10. Теди Иванова
11. Невенка Бакалова
12. Юлиан Янев

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

#GIVEAWAY c Black Ram Whiskey 

Бистрата вода е в основата на Black Ram, а бистрият ум в основата на всяка легенда. 

Тагни приятел, който винаги има свежи идеи. Ако сте сред късметлиите, всеки от вас ще получи по една бутилка Black Ram Whiskey с персонализиран етикет.

Наградите, които ще бъдат раздавани по време на промоцията, са следните: Black Ram whiskey – 12 бутилки общо (стъклени бутилки 700 мл) с персонализиран етикет. Като един участник има възможността да спечели една от 12 бутилки Black Ram уиски.

Организаторът на промоцията или негов подизпълнител ще се свърже с печелившия, за да организира предоставянето на наградата чрез куриер, в рамките на 7 дни след обявяването на победителите във фейсбук страницата на Промоцията - https://www.facebook.com/BlackRamWhisky/. Спечелилите бутилка Black Ram с персонализиран етикет участници се съгласяват да предоставят на Организатора или негов подизпълнител личните си данни – име и адрес, необходими за изготвянето на приемо- предавателен протокол при получаване на наградата си. При получаване на наградите спечелилите участници се идентифицират с лична карта, а когато наградата се получава от пълномощник, упълномощеният представя писмено пълномощно (в оригинал) и лична карта.

Организаторът на Промоцията не носи отговорност спрямо Участник, предоставил невалидни или погрешни имена, е-mail, телефон за контакт и/или адрес.

Печелившите в Промоцията ще се определят посредством изтегляне на случаен принцип от всички регистрирали се участници чрез специализиран софтуер - https://www.random.org.
Обявяването напечелившите ще се извършва с публикуване на първото им име и първата буква от фамилията им във фейсбук страницата на Промоцията - https://www.facebook.com/BlackRamWhisky/ под поста с играта на 19.05.2022 г.

Промоцията е валидна за всички физически лица с местоживеене територията на Република България, навършили 18 години, с изключение служителите на “ПАУЪР БРАНДС” ЕООД и свързаните с него лица, както и техните семейства. При наличие на данни, установяващи несъвместимост с това изискване, Организаторът на Играта преустановява участието на такова лице до опровергаването на несъвместимостта от страна на Участника. Организаторът на Играта самостоятелно преценява дали неизпълнението на изискванията е опровергано.

Краен срок - 18 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара