Спечелете фурни за пица, ножове за пица и 100 стека Birra Moretti кен

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 май 2022

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците са 3 броя фурна за пица марка Ooni модел Karu 12; 100 броя  стекове Birra Moretti кен 500мл (9 бр. в стек) и 20  броя ножове за пица.

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА

Участието в Играта е индивидуално и е обвързано с покупка на продукти на Организатора.

Всеки, който желае да участва и отговаря на изискванията на настоящите Правила, е необходимо:

1. Да закупи продукти с марката Birra Moretti, независимо от опаковката, на стойност минимум 4 лв. в една покупка на една касова бележка.

2. Да запази касовата бележка и да я регистрира на https://www.birramoretti.com/bg/bg/promo. Една касова бележка може да се регистрира само веднъж, като при регистрацията е небходимо участникът да попълни форма със собствено име и фамилия, телефонен номер, номер на касовата бележка и e-mail адрес. При регистрацията участника носи отговорност за пълнотата и верността на предоставените данни.

Участникът може да регистрира касови бележки по всяко време в срока на Играта от 01.05.2022 г. до 31.05.2022 г,. включително – наведнъж или на няколко пъти.

За да спечели награда стек Birra Moretti кен 500 мл или нож за пица, участникът трябва да регистрира касова бележка за закупуване на продукти с марка Birra Moretti на стойност минимум 4 лв.

За да спечели награда фурна марка Ooni, модел Karu 12, участникът трябва да регистрира  две касови бележки за закупуване на продукти с марка Birra Moretti на стойност минумум 4 лв. при всяка покупка.

Всеки участник може да регистрира неограничен брой касови бележки, ако те отговарят на посочените по-горе условия. Печелившите участници се определят на произволен принцип чрез томбола, която ще се извърши автоматизирано от софтуер на 06.06.2022 г. в присъствието на служители на Загорка АД, като тегленето ще бъде записано. Ще бъдат изтеглени и 2 резервни печеливши участника за наградата фурнa за пица и 20 резервни печеливши участника за наградите стек Birra Moretti и нож за пица. За резултатите от тегленето на печелившите участници и изтеглените резерви ще бъде изготвен протокол.

Имената на печелившите участници и на резервните печеливши ще бъдат публикувани в сайта https://www.birramoretti.com/bg/bg/promo не по-късно от 10.06.2022 г.

Участниците трябва да пазят като доказателство и съхраняват целостта на всички касови бележки, които са регистрирали.

Организаторът не носи отговорност за загубени от клиента касови бележки, удостоверяващи спечелена награда.

Организаторът ще се свърже със спечелилите участници посредством предоставения от тях телефон за контакт за уточняване на детайлите по получаване на наградите в срок не по-късно от 15.06.2022 г:

а/ С цел получаване на наградата стек Birra Moretti кен 500 мл или нож за пица, печелившият ще бъде помолен да предостави своите три имена, адрес за доставка и телефонен номер за връзка.

б/ С цел получаване на наградата фурна за пица марка Ooni модел Karu 12,  печелившият ще бъде помолен да предостави своите три имена, ЕГН, адрес за доставка и телефонен номер за връзка. Личните данни са необходими за изпълнение на задължението по чл. 73, ал. 1 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица. На база на получената информация „Загорка“ АД поема ангажимента за деклариране и плащане на данъка по смисъла на чл.13, ал.1, т.21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, дължим за всяка предметна печалба, чиято пазарна цена превишава 100 лв. без ДДС.

В случай че Организаторът не успее  да се свърже с печелившия участник в рамките на 3 (три) обаждания, в срок до 20.06.2022 г, Организаторът предоставя наградата на първия по ред резервен печеливш.

Ако участникът не бъде открит в рамките на 2 (две) посещения на посочения от него адрес и не може да бъде осъществена връзка посредством предоставения от него телефон за контакт, той губи правото си да получи наградата и такава не му се предоставя.

При доставяне на наградата на посочен адрес, печелившият трябва да представи касовата бележка на куриера и да покаже документ за самоличност, при необходимост от потвърждение, че печелившият е пълнолетен.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара