Спечелете смартфон iPhone 12 от NL Beauty и Lilly Drogerie

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Ивелина Йорданова

Как се участва:

Чрез закупуване на продукт NL Beauty от Лили Дрогерие и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта, са:

    1 бр. iPhone 12 на стойност 1 499 лв. с ДДС

Наградата е ограничено количество и не се планира да бъде осигурено допълнително количество от описаното по-горе.

Наградата  се доставя само на територията на Република България.

Наградата е лична и не може да бъде преотстъпвана на лице, различно от участника.

Наградата ще бъде предоставяна само ако участникът и участието му/ѝ отговарят на условията на настоящите Официални правила.

Организаторът предоставя наградата единствено за целите на Кампанията.

Не се допуска подмяна на спечелена награда с нейната парична стойност.

    МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

В Играта може да участва всяко лице, което отговаря на изискванията за право на участие, описани в раздел 4 на Официалните правила.

Всеки, желаещ да участва, трябва да закупи продукти NL Beauty, от който и да е магазин от търговската верига Лили Дрогерие в периода на Кампанията, посочен в раздел 5. След заплащане на касата, клиентът трябва да регистрира касовата бележка от покупката на интернет адрес: https://shop.lillydrogerie.bg/lilly-games, като впише коректно и пълно всички посочени полета в регистрационната форма.

С една касова бележка участникът може да направи само една регистрация, независимо от броя и стойността закупените с нея продукти.

Участниците трябва да пазят касовата бележка без повреди по нея, за да удостоверят покупката в случай на спечелване. В случай че участник спечели, той трябва да изпрати снимка от касовата бележка, с която е участвал в Кампанията, на и-мейл на Организатора за проверка, както и да покаже оригинала на същата на куриера при доставка на наградата. Оригиналът на касовата бележка остава при участника. На касовата бележка трябва да са видими: нейният номер, който трябва да съвпада с регистрирания чрез интернет адреса, посочен в раздел 7.2., дата на покупката, която трябва да е в периода на Кампанията, както и името на закупените продукти с марка NL Beauty.

Един участник може да участва в промоцията неограничен брой пъти, но не може да спечели повече от една награда.

    РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА НАГРАДИТЕ. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИ

Тегленето на печелившите участници се организира от Организатора до 14 работни дни след края на Кампанията, по предоставен списък на участници от страна на Партньора, и ще бъде проведено в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 1 печеливш участник и 1 резервен.

В рамките на 1 седмица след тегленето на печелившия участник от томболата Организаторът ще се свърже с него, за да валидира неговото участие. В случай, че Организаторът не успее да се свърже с печелившия на посочения от него мобилен телефон, след три последователни опита в рамките на 5 работни дни от датата, на която е осъществено тегленето, участието ще бъде обявено за невалидно и Организаторът ще се свърже с изтегления резервен участник.

Ако участникът не представи изисканите от него данни в рамките на една седмица от неговото уведомяване, по някаква причина, за която Организаторът не носи отговорност, той / тя губи правотото на награда и същата се прехвърля към изтеглената резерва. Организаторът няма да носи допълнителна отговорност към участника.

Наградата се изпраща по куриер за сметка на Организатора на посочения от печелившия участник адрес в срок от 30 дни след свързване с печелившия участник и валидиране на спечелената награда.

Приемането на наградата може да бъде осъществено от друго лице, но с изрично писмено пълномощно от печелившия с нотариална заверка на подписа. При предаване на наградата печелившият е длъжен да подпише разписка за получаване на наградата и да покаже оригиналната касова бележка на куриера. Оригиналът на касовата бележка остава при участника.

Краен срок - 31 май 2022

ЛИНК за участие

3 Коментари

  1. Искам да спечеля iPad Pro max 13 три броя и моля ви много го искам

    ОтговорИзтриване
  2. Искам да спечеля телефон

    ОтговорИзтриване
  3. Играта вече приключи и е обявен печеливш. Може да участвате в другите ни игри, всеки ден публикуваме нови.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара