Спечелете чопър Gorenje S 500BK (500W)

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 28 май 2022

Как се участва:

Чрез качване на рецепта в сайта на играта.

Пълни правила:

КАМПАНИЯТА не е обвързана с покупка

В КАМПАНИЯТА ще участват всички физически лица, които се регистрират в сайта www.instachef.net и качат поне 1 рецепта в периода от 20.04.2022 до 23:59 часа на 22.05.2022 година. Победителите ще бъдат оповестени с пост във фейсбук страницата на Instachef, както и на официалния сайт на ОРГАНИЗАТОРА.

•   Всеки потребител участва в КАМПАНИЯТА с всичките си рецепти, качени в 20.04.2022 до 23:59 часа на 22.05.2022 година.

•   Победителят ще бъде изтеглен на томболен принцип най-късно на 29.05.2022г, заедно с 2 резервни победителя

НАГРАЖДАВАНЕ И ИНФОРМИРАНЕ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ

•   От УЧАСТНИЦИТЕ в КАМПАНИЯТА на томболен принцип ще бъдат изтеглени 1 победител и 2-ма резервни победителя (Резервен победител 1 и резервен победител 2)

•   ОРГАНИЗАТОРЪТ информира лично спечелилите УЧАСТНИЦИ чрез имейла, с който са се регистрирали в срок от 3 работни дни след датата на изтегляне.

•   За да получи наградата си, печелившият УЧАСТНИК следва да предостави своите лични данни – три имена, адрес и телефон за връзка в срок от 5 работни дни след уведомяването му.

•   Ако Победителят в КАМПАНИЯТА не отговаря на посочения имейл в регистрацията си и ОРГАНИЗАТОРЪТ не успява да се свърже с Победителя до 5 календарни дни и съответно няма как да изпрати наградата, то наградата се присъжда на Резервен победител 1. Ако и Резервен победител 1 не отговаря на имейлите на ОРГАНИЗАТОРА и не изпраща адрес, на който да бъде изпратена наградата – наградата се присъжда на Резервен победител 2.

•   ОРГАНИЗАТОРЪТ не носи отговорност за грешно подадени данни или вреди причинени от грешно подадени данни.

НАГРАДИ

•   1 брой Чопър Gorenje S 500BK (500W)

•   Победителят ще бъде ЕДИН на брой, като спечелилият предметната награда ще има възможност да я получи чрез куриер.

•   УЧАСТНИЦИТЕ в КАМПАНИЯТА нямат право да изискват други награди или такива в по-големи количества от тези, които са посочени в тези ПРАВИЛА. Наградата не може да се заменя за парична равностойност, други продукти или услуги.

•   Всички УЧАСТНИЦИ поемат на своя отговорност всички разходи и данъчни задължения по Закона за данъците върху доходите на физическите лица, в т.ч. декларирането и плащането на данък, които са възникнали или биха могли да възникнат поради участието им в Играта.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара