Спечелете 8 комплекта с бисквити Траяна с вкусове лимон и боровинка

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Anzhelin Blazhev
Николета Матеева
Весела Милчева
Петя Груева
Татяна Яначкова
Milena Mihaylova
Lidiya Georgieva
Ваня Танева

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Сладката игра на Траяна пристига, за да ти вдъхне свежест и слънчево настроение! 💜
Как да се включиш? 

👉 Сподели ни в коментар кое е нещото, което прави деня ти цветен! 💬

На 19 май ще изтеглим 8 от вас, които ще спечелят свеж комплект с бисквити Траяна от лимитираната серия с вкусове лимон и боровинка, както и цветна чанта, която да ви носи слънчево настроение всеки ден! ☀️

За участие в Играта не е необходимо закупуването на какъвто и да е било продукт от Организатора.

Публикуваното от участниците съдържание следва да не съдържа нецензурни и неприлични думи, изрази, изображения и др. Организаторът си запазва правото да одобрява чрез администратор публикуваното от участниците съдържание на Facebook страницата https://www.facebook.com/Prestige96bg/. Администраторът от страна на Организатора има правото да сваля от Facebook страницата всеки коментар, отговор, изображение и др., които по негово усмотрение нарушават горните изисквания.

Всеки може да участва само веднъж в играта.

Тегленето на Наградите се извършва на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили коректно условията на играта от т. 4.1, 4.2. и 4.3., чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ равен шанс на всички участници да спечелят Награда.

Печелившият участник ще бъде обявен на Facebook страницата https://www.facebook.com/Prestige96bg/ на 19.05 до 23:59 часа (българско време).

За получаване на наградата, печелившите участници трябва да попълнят своите данни в специално създадена форма, която ще им бъде изпратена на лично съобщение след края на Играта. Печелившите участници следва да попълнят данните си за доставка, които включват: три имена (име, презиме, фамилия), телефон за връзка и адрес за доставка, в срок до 5 (пет) дни.

Наградите се получават чрез куриер на посочените от победителите адреси.

Краен срок - 18 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара