Преброй яйцата и спечели ваучери по 100 лв. от Мебели Виденов

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Teodora Petrova
Radostina Mihaleva
Вероника Димитрова
@nataliat.ivanova
@tachevadarina
@krasi.chan

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстарам профила на мебели Виденов.

Пълни правила:

🐣 ИГРА С НАГРАДИ 🐣

💝 Хайде да броим яйца?! 🥚 Напиши ни в коментар колко са скритите яйца в снимката и можеш да спечелиш една от 3-те Карти ВАУЧЕР Виденов на стойност 100 лв. 

🏃 Побързай, играта НА 10-ТИ В 10 Ч. продължава само 24 часа до утре - понеделник в 9.59 ч., а печелившите ще обявим на 15.04.2022 в 18 ч. на нашата ФБ страница.

👍Последвай ни за още игри, събития и неустоими оферти!  

Участието в томболата не е обвързано със закупуването на продукт на Организатора.

Всеки Участник има право на неограничен брой опити за даване на отговор на зададения въпрос/задача, но участва в томболата еднократно чрез данните от регистрацията си във Facebook.

Участник може да спечели най-много една награда.

Общият брой награди е 3 /три /карти ваучер Виденов, на стойност 100 лв. /всеки/. За повече информация във връзка с използването на ваучера можете да се свържете с нас на 0892 90 90 92 или да посетите нашия сайт videnov.bg/voucher

Условия за Карта ваучер Виденов https://videnov.bg/voucher

За получаване на Наградата спечелилият участник следва в срок до 5 (пет) работни дни, а именно до 22.04.2022г., включително да се свърже с Организатора на Играта като изпрати лично съобщение на Facebook страницата https://www.facebook.com/MebeliVidenov , със следната информация: три имена, адрес на магазин Мебели Виденов, в България, от който да получи Наградата и телефон за връзка.

Краен срок - 11 април 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара