Спечелете 4 комплекта с тави за печене Luminarc

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 18 април 2022

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм профила на Супермаркет CBA.

Пълни правила:

❤️ВЕЛИКДЕН означава ВЕЛИКИ НАГРАДИ!🐣🐰🌷Играй със Супермаркет СВА и направи своя Великден още по-цветен и по-вълнуващ!🥚🌞🍀 

Всеки уикенд до 31.05 ще раздаваме награди от нашия Великденски паспорт със стикери.🎁 

Тази седмица имаш шанс да спечелиш КОМПЛЕКТ ТАВИ ЗА ПЕЧЕНЕ "LUMINARC"
Всичко, което трябва да направиш е:
1.Последвай профила ни
2.Харесай публикацията
3.Отбележи приятел в коментар, който обича наградите и ще вземе участие в играта

В понеделник /18.04/ ще изтеглим първите победители.🎉 За по-голям шанс да спечелиш, участвай и на ➡️ www.instagram.com/supermarketcba/ Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип от двете платформи. 

Един Участник следва да участва само с един валиден Facebook профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Всякакви други действия, с които се цели вероятността за спечелване на Играта да бъде повишена посредством използването на методи, различни от и/ или в противоречие на тези, предвидени в настоящите Условия, са също забранени. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/ или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградата, Организаторът на Играта си запазва правото да дисквалифицира съответния Участник/ съответните Участници, да свали от Facebook страницата си неговите/ техните участия и да го/ ги лиши от правото да получи/ получат наградата.

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип измежду Участници, отговарящи на зададените в горните клаузи условия.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – с лично съобщение или в отговор на коментара им под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на спечелилите участници ще бъдат публикувани на официалните интернет страници на Супермаркети СВА (www.cbabg.com) след свързване с тях и само при изрично потвърждение от страна на печелившите Участници за тяхното съгласие с това обявяване.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда в посочен от тях Супермаркет СВА, пълен списък с които е поместен на официалната интернет страница в Раздел Намерете вашият СВА. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 1 (една) седмица от провеждане на тегленето чрез уведомяване на управителя на съответния обект, в който е посочил че иска да получи своята награда.

За получаване на наградата печелившият Участник следва да предостави на служителя валиден документ за самоличност за удостоверяване съответствието на данните си с данните на печелившия.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара