Спечелете 10 подаръчни комплекта - бурканче мед и специална чаша за кафе

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Стани Пл Иванова
Zlatin Eftimov
Симона Иванова
Ivanka Karadzhova
Krasimir Bojinov
Ani Tabakova
Bistra Svilenova Yakimova
Йоана Манолова
Върбан Върбанов
Vanina Dimitrova

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук страницата на Viva Credit.

Пълни правила:

"Да ти е сладко“, „сладка почивка“, „сладка работа“ или „сладък живот“ -  сигурно стотици пъти си чувал тези изрази. Често, не само в българския език, използваме думата „сладко“, за да пожелаем или покажем, че нещо е хубаво и, че сме удовлетворени 😋

В дните преди предстоящите Великденски празници, сме подготвили забавна игра за повече „сладки“ емоции. 🤩

За да участваш, отговори на нашия въпрос в коментар под тази публикация и участвай в тегленето за 10 специални подаръчни комплекта – бурканче мед 🍯 за повече добро настроение и специална чаша, за да ти е по-сладко кафето.

Ето го и нашия въпрос: Каква е твоята рецепта за „сладък живот“?
                                   
Участието в Играта не е обвързано с ползване на финансова услуга или покупка. Участието в Играта е безвъзмездно за Участника.

Участниците нямат право да публикуват коментари с неетично и неморално съдържание в разрез с добрите нрави, вулгарни и обидни думи, коментари, които провокират и/или стимулират омраза или всяко друго поведение, забранено от закона, коментари в нарушение на Закона за защита от дискриминация, коментари, които съдържат явна или скрита реклама на конкурентни продукти, религиозни и политически символи и послания. Вива кредит ООД се разграничава от подобни прояви и запазва правото си да изключи от участие всеки потребител с поведение в нарушение на настоящите правила.

Тегленето на наградите ще бъде на 20.04.2022 год.

Един участник може да спечели само 1 брой награда.

Печелившите от Играта ще бъдат изтеглени чрез нарочна електронна система, която на произволен принцип ще определи имената им. Тегленето се извършва от определена от Организатора комисия от 3-ма членове. За всяко теглене комисията съставя протокол. Името или псевдонимът на печелившия Участник, посочено във Facebook профила му, ще бъде обявено в секция „Новини“ на сайта на дружеството - Организатор  www.vivacredit.bg  до края на деня, в който е проведено тегленето. Линк към новината ще бъде споделена във Facebook страницата на Организатора на адрес https://bg-bg.facebook.com/VivaCreditBG.

В срок до 10.05.2022 година , всеки печеливш Участник трябва да предостави на Организатора следните данни, необходими за получаване на наградата: име и фамилия, псевдоним във Facebook профила, телефонен номер за контакт, e-mail адрес, офис на Организатора, където желае да получи наградата си или адрес, на който да му бъде изпратена наградата по куриер в случай на невъзможност за получаване на наградата в офис на Вива Кредит*.  Печелившият трябва да предостави посочените данни и начина на получаване по един от следните начини:

- по имейл на: marketing@vivacredit.bg;

- с обаждане на телефон 0700 45 245 (без допълнително таксуване);

* Случай на невъзможност -  По изключение, в случай на невъзможност за получаване на наградата в обект на Вива Кредит поради здравословни или логистични причини, участникът може да получи своята награда до личен адрес след писмено потвърждение за причината (здравословна или логистична), без да заплаща за доставка.

При получаване на наградата в офис на Организатора печелившият се легитимира с представяне на лична карта. Получаването на наградата се удостоверява с попълване и подписване на приемо-предавателен протокол, който съдържа: две имена на печелившия, потребителско име на печелившия във Facebook, с което същият е участвал в Играта, предоставената награда.

Краен срок - 17 април 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара