Спечелете за тест 50 спирали за мигли wet n wild Big Poppa

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 2 май 2022

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

50 от Вас ще имат възможността да тестват wet n wild Big Poppa Спирала за мигли

В периода 29.04.-02.05.2022 г. може да се регистрирате в активността Тест на продукт. 50 участника от регистриралите се ще получат за безплатeн тест wet n wild Big Poppa Спирала за мигли. Те ще бъдат определени на случаен томболен принцип измежду всички регистрирали се.
wet n wild Big Poppa Спирала за мигли с наситен черен цвят, която придава драматичен обем и дължина.

Мека, кремообразна формула, която придава изключителен обем, плътност и повдигане на миглите. Формулата е обогатена със серум за заздравяване на миглите, рициново масло, богато на протеини, минерали, Омега – 9 мастни киселини и Витамин Е за по-здрави, по-плътни и по-гъсти мигли. Формата на четката създава допълнителен обем при нанасяне и разделя всяка мигла. Интензивен, мат черен цвят – без да се рони или разцапва.

*Регистрацията за Тест на продукт е възможна от 09:00 ч. на датата 29.04.2022 до 24:00 ч. на датата 02.05.2022. Участниците, на които ще бъдат изпратени продукти за тест, се избират на случаен томболен принцип. Участникът ще получи линк към въпросник и ще бъде помолен да даде своето мнение за продукта, който е получил за тест в определен срок.

Бройката на продуктите, които се предоставят за тест – 50 бр.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара