Спечелете награди за Великден от Захарни заводи

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Nina Payakova
Сиси Георгиева
Luba H Hriseva

Как се участва:

Чрез качване на снимка във фейсбук страницата на Захарни заводи.

Пълни правила:

✨  ИГРА С НАГРАДИ ✨ 

По случай Великден ще зарадваме трима от вас с невероятни подаръци! 

Харесайте страницата ни във Фейсбук и споделете в коментарите под този пост снимка или рецепта на любимия ви козунак и спечелете:
🎁  Ръчен миксер BOSH MFQ36400: 1-ва награда
🎁  Промо пакет Сладея: 2-ра награда
🎁  Кутия Мини Локум Сладки времена роза: 3-та награда

За участие в играта участниците следва да разполагат с активен профил във Facebook.

За да се включи в играта, Участникът трябва да сподели рецепта или снимка на козунак в коментар под публикацията, анонсираща съответната игра, и да хареса страницата на „Захарни заводи“ АД.

Снимките трябва да са лични авторски или да са преотстъпени за ползване на участниците. С публикуването на снимката, Участникът гарантира, че публикуваната от него фотография не нарушава чуждо авторско право и в случай на претенции от трети лица ще понесе цялата отговорност и ще обезщети носителя на накърненото право, както и Организатора, в случай че същия понесе санкция или имуществена отговорност. 

В случай на доказано или обосновано съмнение за нарушаване на авторско право, Организаторът има право да дисквалифицира от Играта участника, който е нарушил Правилата, и да свали снимката му от страницата си във Facebook.

Всяко физическо лице има право на участие с един коментар в публикацията.

От коментиралите поста ще бъдат изтеглени на случаен принцип (посредством онлайн winner picker tool) трима победители. Профилът на печелившите участници ще бъде обявен на стената на Facebook страницата в отделна публикация.

При теглене на победител, освен печелившият участник, ще бъдат изтеглени и 3-ма резервни победители. Резервен победител замества предходния печеливш участник и получава наградата, в следните случаи:
изтегленият преди него печеливш участник откаже да получи наградата си
загуби правото да я получи,
не предостави в срок необходимата информация по т. 10,
наградата не може да му бъде доставена от куриерската фирма съгласно т. 13 по-долу,
окаже се, че участникът не отговаря на условията за участие, нарушил е по някакъв начин настоящите правила или бъде дисквалифициран от участие в играта.

Организаторът ще се свързва с резервните победители съгласно предвиденото в т. 9. Ако съответният резервен печеливш не предостави изисканите от него данни в срока и при условията на т. 10, наградата се предоставя на следващия резервен печеливш.

Профилът на печелившите участници ще бъде обявен на стената на Facebook страницата в отделна публикация. ( в деня на теглене на наградата)

Печелившият участник трябва, в срок не по-късно от 24.04.2022г., да предостави трите си имена, адрес и телефон чрез лично съобщение към профила на „Захарни заводи“ АД. В случай че победителят не спази срока по настоящата точка, същият губи правото си да получи наградата и наградата ще бъде предоставена на резервен печеливш при условията на т. 8.3.

Наградата се изпраща чрез куриерска фирма на посочения от печелившия Участник адрес в срок до 5 дни от получаването на данните на печелившия Участник по реда на т. 10 по-горе.

Краен срок - 20 април 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара