Спечелете 10 смарт часовника и 10 броя безжични слушалки от Old Spice

 


Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 1 май 2022

Как се участва:

Чрез закупуване на продукти Old Spice за минимум 10 лв. от магазини Kaufland и коментар в инстаграм.

Пълни правила:

„Всеки има един приятел, с когото е изживял зверско приключение 🚣 Разкажи ни и имаш шанс да спечелиш една от яките ни награди от играта ни в магазини @kauflandbulgaria 🎁

🛒 Купи продукти Old Spice на стойност минимум 10 лв. с ДДС
🧾 Запази касовата бележка
👍Последвай страницата на @oldspice_bg в Instagram
📝 Тагни приятел в коментарите, с когото си изживял зверско приключение

*Период на кампанията: 04.04. - 01.05.2022 само в магазини Kaufland. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип. Участието в играта е обвързано с покупка. Снимките на наградите са илюстративни.

В Играта участват всички продукти с марка Old Spice , дистрибутирани от „Проктър и Гембъл България” ЕООД и предлагани в търговските обекти на Kaufland България, наричани по-долу „Продукти“. Върху участващите в Играта продукти няма изрично обособено обозначение, че участват в Играта. За избягване на всякакво съмнение, участниците в Играта се считат уведомени, че в Играта не участват други продукти освен горепосочените.

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците в Играта, са следните:
а) 10 (десет) бр. смарт часовници Garmin Venu Sq, Music Edition всеки на стойност 329,33 лева без ДДС.
б) 10 (десет) бр. Слушалки JBL Endurance Race TWS, True Wireless, Pure Bass, Bluetooth, IP67, всеки на стойност 151,66 лева без ДДС.

*Посочените изображения на награди върху рекламните материали на Играта са с илюстративен характер.

Тегленето на печелившите участници се осъществява от Организатора до 14 работни дни след края на Играта, по предоставен списък на участници от страна на Партньоря, и ще бъде проведено в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 20 печеливши участници и 20 резервни. Всеки от резервните печеливши участници може да замести предходния изтеглен, при условие, че не може да се установи контакт с някой от печелившите участници или по друга причина не може да получи награда, съгласно условията на настоящите Правила.

Същия ден след тегленето, печелившите участници ще получат уведомително (поздравително) съобщение във Instagram, изпратено от официалната Instagram страница на Old Spice Bulgaria от страна на Партньора, като ще бъдат информирани за потенциалната награда и че трябва да се свържат с Организатора по телефон за всички подробности относно проверката и получаването на наградата. От момента на тегленето те стават потенциални печеливши на наградата и ще трябва да подадат необходимите данни и снимка от касовата бележка в 7-дневен (седемдневен) срок след получаване на съобщението във Instagram, за да могат да бъдат верифицирани
като официални победители.

Печелившите участници трябва да се свържат с Организатора, за да валидират касовата бележка, да заявят валидни данни за доставка на наградата – две имена, телефон и точен адрес за доставка, както и да предоставят данни, необходими за деклариране на наградата.

Всеки участник е дължен да проверява редовно съобщенията във Instagram профила си, както и да бъде на разположение за получаване на информация по време на Играта. Ако участникът не е на разположение или не представи заявените данни в определения срок, участието ще бъде обявено за невалидно, той/ тя губи правото на награда и Партньорът ще се свърже с първия резервен участник от списъка с печеливши. Организаторът и Партньорът няма да носят допълнителна отговорност към участника.

В случай че резервните участници бъдат изчерпани и са останали нераздадени награди, допълнителни резервни участници няма да бъдат теглени и оставащите награди няма да бъдат раздавани. Непотвърдените/непотърсените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Един участник може да получи само една от наградите посочени в член 7.1. Един участник може да участва в играта с една касова бележка само веднъж. Един участник може да участва в Играта с неограничен брой касови бележки.

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи, че е печеливш в Играта и не е заявил получаване на наградата в 7-дневния (седемдневен) срок за потвърждение или не е предоставил валидни данни за доставка и/или е направил техническа (правописна) грешка при изписването им. 

Печелившите участници получават наградите си само след като представят/касовата бележка или предадат нейно копие на куриера за закупените продукти на Old Spice от Kaufland България.

НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА
КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ИМЕТО НА ПРОДУКТА, СТОЙНОСТТА НА ПОКУПКАТА, ДАТАТА НА ПОКУПКАТА ИЛИ МАГАЗИНА, ОТ КОЙТО Е ЗАКУПЕН ПРОДУКТЪТ.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 30 (тридесет) работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на посочения от спечелилия участник адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на Организатора. Разходите за куриер са за сметка на Организатора.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара