Спечелете волан с педали Logitech - G29 и гейминг слушалки Astro - A40

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 април 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Logitech и написване на ревю.

Пълни правила:

Играта представлява томбола, за участието в която е необходимо заинтересованото лице да:

    Да е закупил продукт с марка Logitech от www.ozone.bg и да напише ревю за продукт с марка Logitech в продуктовата страница на който и да е от продуктите с марка Logitech на интернет страницата на Организатора – www.ozone.bg.

Няма изискване за стилистиката на ревюто. Ревюто не следва да съдържа нецензурни думи или да опетнавя доброто име на Организатора и/или на марката, обект на ревю. Ревюто следва да съдържа впечатления от продукта.

От всички лица, написали ревю по смисъла на т. 5 от тези ОУ, Организаторът ще изтегли 5 печеливши участници на 04.05.2022 г.

Забранени са действия от страна на участници в томболата, с които се цели вероятността за спечелване на награда да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Общи условия.

При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Организаторът на играта си запазва правото да дисквалифицира съответния участник или участници, да свали от томболата неговите/техните участия и да го/ги лиши от правото да получи/получат спечелената в резултат на такива действия награда или награди. Организаторът запазва правото си да дисквалифицира всеки участник, който не спазва настоящите Общи условия.

Всяко лице, което е спазило изискванията на т. 5 от настоящите Общи условия, има шанс да спечели следните награди:

    Гейминг слушалки Astro - A40 TR Gen 4 за PS4 – общо 4 броя;
    Волан с педали Logitech - G29, за PC и PS4/PS5 – общо 1 брой

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност. При отказ да бъде получена наградата, правото за нейното получаване се погасява. В такъв случай е възможно да се изтегли втори печеливш.

В срок от 3 дни от изтеглянето на печелившите участници, Организаторът ги уведомява за спечелената награда, чрез връзка с тях на посочените в профила им на интернет страницата на Организатора телефон или имейл. Организаторът не поема отговорност за сгрешени или невалидни данни за контакт по имейл, предоставени от спечелилия участник. В такъв случай и ако Организаторът успее да се свърже с печелившия участник, ще пренасочи наградата към правилния имейл.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара