Спечелете 200 подаръчни комплекта от Coccolino и Fashion Days

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 април 2022

Как се участва:

Чрез поръчка от сайта Fashion Days.

Пълни правила:

#ПОСЛЕДВАЙ ЛЮБОВТА КЪМ ДРЕХИТЕ.

Тази пролет последвай любовта към дрехите. Ти избираш какъв да бъде твоят стил.
Дали това е твоят сезон? Няма значение. Защото не той определя стила ти.

Облечи каквото пожелаеш.

Единственото, което има значение, е любимите ти дрехи да се запазят като нови за по-дълго.  Сезон след сезон.

Заедно с Coccolino ще им подарим грижата, която заслужават.

Избери новата си любима находка за сезона и може да спечелиш 1 от 200 подаръчни комплекта от Coccolino.

Направи поръчка в периода 08.04 – 30.04.2022 г. и може да си един от късметлиите, които ще спечелят подаръчен комплект с перилен препарат Coccolino Care, омекотител Coccolino и плюшено мече.

За да участват в Кампанията, участниците трябва по време на Кампанията в периода, определен в Раздел 2, чл. 2.1. да са регистрирали поръчка на стойност минимум 20 лв с ДДС на Платформата „Fashion Days” и да са осъществили успешно плащане на същата към датата на осъществяване на тегленето на наградите в Кампанията. В кампанията участват поръчки, включващи които и да е от предлаганите на Платформата “Fashion Days” артикули в посочения период, независимо дали тези артикули участват в друга текуща кампания на Платформата “Fashion Days” или не.

Един участник може да участва в Кампанията с повече от една поръчка, която отговаря на условията на настощия Правилник.

Участието в Кампанията е обвързано със задължение за покупка на стока или услуга от платформата на ФД съгласно условията на настоящия Правилник.

Един участник може да спечели само една награда в Кампанията.

Печелившите участници ще бъдат уведомени от ФД за спечелената награда на 03.05.2022 г. чрез обявяване публично на адрес: https://sites-bg.fashiondays.com/coccolinolove/ на номерата (част от цифрите) на спечелилите поръчки. В рамките на 3 работни дни след обявяването на спечелилите, ФД от името на Организатора ще се свърже с тях чрез съобщение по имейл адреса, свързан с акаунта на участниците на Платформата fashiondays.bg. Чрез така посочения имейл на всеки спечелил участник ще бъде помолен да предостави съгласието си за това въпросният електронен адрес, телефонният номер и имената, с които се е регистрирал в Платформата Fashion Days, да бъдат предоставени на Организатора. В случай че такова съгласие не бъде получено в рамките на 7 работни дни, печелившият ще загуби правото да получи Награда, а ФД ще изтегли друг печеливш и ще му прати същото съобщение. След получаване на съгласие от страна на съответния печелевиш ФД ще предостави имената, телефоните и електронните адреси на печелившите на Организатора, който ще се свърже с печелившите по и-мейл и /или телефон с тях, за да може те да му предоставят адрес, на който да им бъде изпратена спечелената награда. В случай че до една седмица (7 календарни дни) от деня, в който Организаторът се свърже със спечелилия участник, последният не предостави адрес за доставка на спечелената награда, участникът губи правото си да я получи.

Организаторът ще изпрати Наградите по куриер в рамките на 20 работни дни след получаване на адрес, предоставен от съответния печеливш, на който те да бъдат доставени.

Организаторът възлага на ФД да извърши тегленето на печелившите, което ще бъде проведено на 03.05.2022 г. чрез платформата https://www.miniwebtool.com/random-picker/.

Тегленето ще се извърши на база на номерата на реализирани поръчки, отговарящи на условията на настоящия Правилник, в периода на Кампанията, с които участниците участват в настоящата игра. Номерът на поръчката представлява уникален идентификационен код, който системата на Fashion Days дава автоматично на всички осъществени чрез нея поръчки, и който е на разположение на потребителя, осъществил такава поръчка, в клиентския профил на потребителя, секция „Моите поръчки“, както и в потвърдителните съобщения по имейл за успешно осъществена поръчка. ФД няма да предоставя данни за участниците на горепосочената платформа, а само номерата (части от тях) на поръчките на участниците. В случай, че по време на тегленето, като печеливша бъде изтеглена поръчка, която не отговаря на изискванията на чл. 3 и 4 от настоящия Правилник, същата ще бъде дисквалифицирана като печеливша и на нейно място ще бъде изтеглен нов печеливш номер на поръчка, който ще бъде обявен като печеливш.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара