Спечелете надуваеми каяци за преходи, плажни чадъри и плажни кърпи от Бургаско

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://burgasko.bg/promo/winners

Как се участва:

Чрез покупка на промоционален продукти на Пиринско и регистрация на кодове.

Пълни правила:

Участват следните продукти, наричани Участващи опаковки:

- Бургаско стъклена бутилка 0.5 л., с промоционален дизайн;
- Бургаско кен 0.5 л., с промоционален дизайн;

Участващите опаковки са обозначенис червен промоционален етикетс името на Промоцията “ Приготви се за морето и спечели!“.

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

1     Малка     3 000     Бургаско плажна кърпа
2     Средна     400     Бургаско плажен чадър
3     Голяма     42     НАДУВАЕМ КАЯК ЗА ПРЕХОДИ, 1-2 МЕСТА, ITIWIT + РЪЧНА ПОМПА ЗА КАЯК С ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ 2 X 2,6 ЛИТРА, ITIWIT + СИМЕТРИЧНО ГРЕБЛО ЗА КАЯК X100, РЕГУЛИРУЕМО, ОТ 2 ЧАСТИ ITIWIT
  
За да участвате в Промоцията, купете Участваща опаковка, отворете я и погледнете под капачката на бутилката/ езичето на кена:

· Под всяка капачка на бутилка/езиче на кен ще намерите уникален, 8-символен код

    Съберете и регистрирайте 3, 5 или 10 уникални кода на www.burgasko.bg/promo и можете да участвате съответно за малка (с 3 кода), средна (с 5 кода) и голяма (с 10 кода) награда. Участникът сам избира за каква награда да участва, като за целта му се предоставя опция на екрана след регистрация на уникален код от капачката или езичето на участващите опаковки.

- При регистрация на 3 уникални кода участникът веднага ще има възможност да участва за малка награда: Бургаско плажна кърпа и да разбере веднага дали печели;

- При регистрация на 5 уникални кода участникът веднага ще има възможност да участва за средна награда: Бургаско чадър​ и да разбере веднага дали печели;

- При регистрация на 10 уникални кода участникът влиза в седмичните тегления за една от големите награди: НАДУВАЕМ КАЯК ЗА ПРЕХОДИ, 1-2 МЕСТА, ITIWIT + РЪЧНА ПОМПА ЗА КАЯК С ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ 2 X 2,6 ЛИТРА, ITIWIT + СИМЕТРИЧНО ГРЕБЛО ЗА КАЯК X100, РЕГУЛИРУЕМО, ОТ 2 ЧАСТИ ITIWIT

· Участникът трябва да въведе уникалния осем символен код от капачката или езичето, своя мобилен телефонен номер и да се съгласи с Общите условия на играта, за да завърши успешно регистрацията.
Участник може да регистрира неограничен брой кодове за различни или един и същи вид награда.

· При регистрация на необходимия брой кодове за малка или средна награда, участникът разбира веднага дали печели. При неспечелване на малка или средна награда, регистрираните непечеливши кодове се запазват в броенето за участие в седмичните тегления за голяма награда.

· При регистрация на 10 уникални кода или при наличие на 10 уникални кода, с които не е спечелена малка или средна награда, участникът влиза в седмичните томболи за голяма награда. В седмичната томбола за голяма награда може да се участва с неограничен брой регистрации. В седмичната томбола участват всички направени регистрации на 10 кода от началото на промоцията (01.04.2022г.), с които не е спечелена награда до момента на тегленето за съответната седмица. Спечелилите от седмичната томбола се обявяват до 2 дни след приключването на съответната седмица. При неспечелване на награда в съответната седмица, регистрираните кодове продължават да участват в тегленията в следващите седмици до края на промоцията.

    Тегленията за големите награди ще са както следва:

o За периода 01.04 – 10.04: на 11.04.2022 г.
o За периода 11.04 – 17.04: на 18.04.2022 г.
o За периода 18.04 – 24:04: на 25.04.2022 г.
o За периода 25.05 – 01.05: на 02.05.2022 г.
o За периода 02.05 – 08.05: на 09.05.2022 г.
o За периода 09.05 – 15.05: на 16.05.2022 г.
o За периода 16.05 – 22.05: на 23.05.2022 г.
o За периода 23.05 – 31.05: на 01.06.2022 г.

· При спечелване на награда, съответните кодове се анулират и не участват в следващи тегления. Всяка една от трите награди може да бъде спечелена от един и същ участник само веднъж.

Спечелилите участници ще бъдат уведомени чрез SMS на регистрирания за участие номер за спечелването на награда. Срокът, в който всеки спечелил участник в Промоцията може да потърси наградата си, е 5 дни от датата на получаване на SMS-a, като предостави данните си за доставка на наградата съгласно правилата по-долу.

Участниците трябва да запазят като доказателство капачките/езичетата с печелившите уникални кодове. На капачките/ езичетата трябва ясно да се виждат кодовете. За да получи наградата, спечелилият участник е длъжен да предаде на куриера капачките/езичетата, с чиито кодове е спечелил, и да подпише приемо-предавателен протокол, който доказва получаването на наградата.

След получаване на SMS за спечелена награда, участникът трябва да се обади на телефона на Промоцията 0888422784 в срок до 5 дни включително, за да предостави данни за доставка (три имена и адрес при спечелване на малка и/или средна награда; три имена и адрес и ЕГН при спечелване на голяма награда). При спечелване на голяма награда, участникът следва да предостави още и ЕГН за целите на деклариране на наградите по ЗЗДФЛ. В рамките на 60 работни дни, след като са предоставени данните за доставка, наградата ще бъде доставена безплатно с куриер, на предоставения адрес. Ако участникът не може да бъде открит на посочения от него адрес след две посещения, участникът губи правото да получи наградата.

Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Промоцията и само срещу предоставяне на печелившите кодове. Ако участникът не отговаря на условията за участие, посочени в т.4 по-горе, награда не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие по т. 4.1. тук по-горе с представянето на документ за самоличност.

Краен срок - 31 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара