Спечелете 3 кутии с продукти за Мама и Бебе

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Антония Малинова
Йоана Казакова
Деница Атанасова

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🎁 Кутията на 9 МЕСЕЦА е ТУК! 

Ново издание – нови притежатели. Участвайте в нашето предизвикателство и зарадвайте себе си и Вашето мъниче с поредния чудесен комплект от вълшебства. Всеки продукт вътре е подбран внимателно, с нежност и грижа, насочени към най-ценното – здравето. 

🎀 ТЯ – любимата наша и Ваша Кутия, тръпне в очакване отново да зарадва Мама и Бебе. Хайде, приятели, включете се в играта и си подарете радост. 

👉 Какво да направите?
За присъствието на кой човек във Вашия живот благодарите най-силно? Напишете ни неговото име в коментар. 

Новото издание на Кутията ще отиде при трима от всички включили се. 

🌹 А сега да видим какво се крие в уютния дом на Кутията този път:
💄 Стимулиращ шампоан Parusan Bulgaria, от Натурпродукт България -  предназначен за лечение на равномерен (дифузен) косопад; съдържа уникална концентрирана формула от висококачествени активни вещества: L-аргинин, биотин, витамин Е и специален екстракт AnaGain, които намаляват загубата на коса, стимулират растежа ѝ, подхранват корените на космите, ускоряват кръвообращението в скалпа и подпомагат преноса на важни хранителни вещества към него.
 
💄 Elancyl Bulgaria - ELANCYL MY COACH лосион против целулит 200ml, от Аптеки SUBRA – съдържа 89% натурални съставки като микроводорасли, кофеин, бръшлян; активира процесите на изгаряне на мастните клетки, предотвратявайки тяхното натрупване; видими резултати след 7 дни; изглаждане на портокаловата кожа; притежава стягащо и тонизиращо действие; антицелулитният крем увеличава х4 ефекта дори и на най-малките всекидневни упражнения.
 
💄 Mixa – Гел за измиване на коса и тяло – изключително нежна формула за коса и тяло, която не съдържа сапун и е с минимален риск от алергии; обогатената с масло от сладък бадем формула хидратира и подхранва кожата, правейки я гладка, а косата не се разрошва, мека е и блести от здраве. 

💄 Силиконова LED лампа Мече с променящи се светлини от Lovedbebe – красива форма и текстура; излъчва приятна светлина; разполага със седем цвята, които могат да бъдат сменяни чрез леко потупване; деликатна светлина, която обаче ви дава възможност да виждате всичко; различните нюанси на светлината подпомагат когнитивните нужди, успокояват, свързват и концентрират вниманието.

💄 Bepanthen® – Душ-гел за деликатно измиване и Унгвент против подсичане + еко платнена чанта – продуктите не съдържат аромати, консерванти, оцветители или антисептици;  предпазват и успокояват раздразнената кожа на бебето при смяната на пелените; помагат за справяне с дискомфорта, причинен от чувствителна кожа; облекчават симптомите на дерматит.
 
💄 Тест за бременност be.Live Pro, от Teampro - двустепенна система от тестове, разработена за тези от вас, които с нетърпение очакват да разберат дали са бременни; системата включва 2 теста за бременност с различна чувствителност към хормона hCG, който е индикатор за наличие на оплодена яйцеклетка.  

Краен срок - 9 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара