Спечелете 3 броя кошници с Великденски подаръци

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Марина Димитрова от Пловдив
Яна Маджарова от Бургас
Станислав Станков от София

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на The Voice.

Пълни правила:

Искаш ли да зарадваш себе си и своите близки с готини награди от Великденската кошница на The Voice? 

Гледай The Voice TV и следи за специалния ни хит, който ще разпознаеш по визуалния елемент - кошница и надпис "We <3 Easter". Щом го уловиш, влез в сайта ни и се регистрирай. На 26 април ще изтеглим трима победители, които ще спечелят по една кошница с великденски изненади - вкусен италиански козунак, бутилка просеко и сладки изкушения.

Период на играта: 11.04.2022 – 25.04.2022 г. до 23:59 (включитлено)

Поводът: Великденските празници са специален момент за всяко християнско семейство, а ние от The Voice искаме да ги направим още по-вкусни и приятни за теб и твоите близки

Наградите: 3 бр. кошници с Великденски подаръци – италиански козунак, просеко и сладки изкушения

Механизъм: В периода на кампанията трябва да гледаш внимателно ефира на The Voice TV и да следиш за графика в долния десен ъгъл на екрана, показаща великденска кошница и надпис "We <3 Easter". Щом я уловиш в ефир следва да се регистрираш през формата по-долу като ни кажеш коя е песента (изпълнител и заглавие), по време на която се е визуализирала графиката. Остави ни три имена и телефона за връзка и стискай палци да си един от късметлиите.

Теглене: На случаен принцип на 26 април 2022 г. ще изтеглим трима от всички участвали, които ще си спечелят великденска кошница за приятни мигове с любими хора. Победителите ще обявяваме тук.

Краен срок - 25 април 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара