Спечелете 4 броя чугунени тигани за барбекю

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

г-жа Маникатова – 0898786***
г-жа Лазарова – 0876945***
г-н Антонов – 0887413***
г-жа Рангелова – 0894646***

Как се участва:

Чрез отговаряне на въпрос и регистрация.

Пълни правила:

BBQ истории от цял свят

Знаеш ли каква е разликата между барбекюто и нашенската скара? А как националните кухни по цял свят са опитомили барбекюто? За да научиш, гледай нашата поредица „Добрите барбекю истории от цял свят“, в която очарователната ни водеща Милица Гладнишка ще те срещне с четирима от най-изтъкнатите шеф готвачи и майстори на барбекюто в България! 

Очакват те умопомрачително вкусни рецепти, обилно гарнирани със смях. И шанс да спечелиш добри барбекю награди, с които да създадеш собствените си добри BBQ истории!

Условията за провеждане на играта са както следва:

Публикации и видео материали с въпрос – от 15.04.2022 г. до 09.06.2022 г
Ще бъде качен пост с видео във Facebook на страницата на МЕТРО България. Всеки, желаещ да участва, трябва да отговори на задания въпрос за съответния период на играта на metro.bg/bbq-istorii и въведе своите име и фамилия, e-mail, телефон за връзка. За участие в Играта се изисква лицето да попълни всички задължителни полета в регистрационната форма, описани по-горе, и да даде изричното си съгласие, чрез отметка в електронната регистрационна форма за участие в Промоцията, личните му данни да бъдат обработвани от Организаторите за целите на Промоцията. 

След крайния срок се избират 4 (четирима) печеливши (по един отговорил правилно на въпроса във всяко от 4-те видеа) и 4 (четири) резерви.
Награди: 4 бр. чугунени тигани за барбекю

За участие в Играта не е необходима покупка.

Не се допускат до участие в Играта публикации с нецензурни и/или обидни текстове и изображения, внушаващи и/или изобразяващи насилие, етническа, религиозна, политическа, расова нетърпимост, дискриминация и други подобни.

Печелившите участници ще бъдат уведомени чрез имейл от страна на МЕТРО България (от данните, които е предоставило лицето в регистрационната форма и е дало съгласие да бъдат обработвани от страна на Организатора за целите на Играта), след приключване на периода за участие.

Участниците получават наградата си, на посочен от тях адрес чрез куриерска фирма с обратна разписка. Личните данни във връзка с получаването на наградата са предоставени от Лицето с регистрационната форма, попълнена от него на metro.bg/bbq-istorii.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност, ваучери, друга предметна награда или стока както и срещу услуги.

Краен срок - 9 юни 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара