Спечелете 3 карти-подарък на стойност 50 лв. за Technopolis

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 20 април 2022

Как се участва:

С изтегляне на приложение и оставяне на отзив.

Пълни правила:

Участвайте в играта на ZAYA и спечелете ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване в хипермаркети Technopolis. 🤩

Единственото условие е да си направите акаунт в ZAYA на https://my.zaya.app и да ни изпратите вашето мнение за приложението на имейл info@zaya.app. Всеки регистриран потребител, изпратил обратна връзка до 20 април 2022 г., ще участва в томбола за 3 карти-подарък на стойност 50 лв. (с вкл. ДДС) за пазаруване в хипермаркети Technopolis.

След края на играта, Организаторът ще селектира всички участници, които са изпълнили всички необходими условия, и ще проведе томбола. На лотариен принцип измежду всички участници, успели да си направят акаунт в ZAYA и да изпратят обратна връзка по имейл, ще бъдат наградени 3 (трима) късметлии, които ще спечелят карта-подарък тип ваучер за пазаруване в хипермаркети Technopolis, всяка на стойност 50 лв.

Един участник има право да спечели само една награда.

Печелившите ще бъдат уведомени по имейл най-късно до 30.04.2022 г. За уведомяване ще се ползва имейлът, от който са изпратили обратна връзка за приложението ZAYA.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с
друга награда.

В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаната награда по причини извън неговия обхват или възможности, Организаторът си запазва правото да награди печелившия с награда на сходна стойност.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара