Спечелете смарт часовници и моментни награди запалки

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 март 2022

Как се участва:

С покупка на продукти The King, изтриване на скреч карта и регистриране на код.

Пълни правила:

В програмата „ИЗТРИЙ ПОЛЕТАТА И СПЕЧЕЛИ С THE KING SOLID FILTER” участва единственото продукта The King SOLID FILTER.  

След закупуване кутия цигари The King SOLID FILTER, търговският обект предоставя билет, който има шанс да спечели награда. За покупка на 1 кутия може да се получи само 1 промоционален билет.

Всяко физическо лице, което е навършило 18 год., може да участва в програмата „ИЗТРИЙ ПОЛЕТАТА И СПЕЧЕЛИ С THE KING SOLID FILTER”. Служителите на “КТ Интернешънъл” ЕАД, както и членовете на техните семейства, нямат право на участие. С включването си в програмата, участникът приема и се задължава да спазва изцяло условията.

МЕХАНИЗЪМ НА УЧАСТИЕ И РАЗДАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

В определени търговски обекти, при закупуване на кутия цигари The King SOLID FILTER, търговецът предоставя промоционален билет. Потребителят трябва да изтрие двете скреч полета на промоционалния билет, за разбере дали печели някоя от наградите на промоцията: запалка и/или смарт часовник. Един потребител има шанс да спечели до 2 награди от един билет – 1 запалка и/или 1 смарт часовник. За да разбере дали печели първа награда “запалка”, потребителят трябва да изтрие скреч фолиото от горното поне на промоционалния билет, разположено над текста „СПЕЧЕЛИ ЗАПАЛКА“. Ако след изтриване на полето, потребителят открие текста „ЗАПАЛКА“ в полето, той печели подарък запалка. Наградата запалка може да бъде получена единствено в търговския обект, от който е закупен продукта The King SOLID FILTER, след предоставяне на печелившия промоционален билет на търговеца.  

За да разбере дали печели втора награда смарт часовник, потребителят трябва да изтрие скреч фолиото от долното поле на промоционалния билет, разположенo над текста „СПЕЧЕЛИ СМАРТ ЧАСОВНИК“. След изтриване на полето, потребителят ще намери уникален код, който трябва да регистрира на уебсайта www.igraskod.com . След успешно въвеждане на кода от промоционалния билет и телефонния номер на потребителя, той ще получи потвърждение от уебсайта дали регистрираният код печели награда ‚смарт часовник‘ или не. Ако потребителят получи потвърждение за спечелена награда, той трябва да въведе допълнителни данни на уебсайта във формуляр, достъпен само за печелившите, за да получи спечелената от него награда смарт часовник – три имена, град, ЕГН, телефонен номер, адрес за доставка или адрес на офис на куриерска фирма СПИДИ. След въвеждането на данните, потребителят ще получи обаждане от представител на КТ Интернешънъл ЕАД за потвърждение на въведените от потребителя данни. Наградата ще бъде изпратена за сметка на Организатора, чрез куриерска фирма СПИДИ, до 30 календарни дни след изтичането на срока на промоцията. Инициали от имената на победителите ще бъдат обявени публично на уебсайта www.igraskod.com в срок до 30 календарни дни след изтичането на срока на промоцията.

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

Моментнa наградa:

    Запалка – 115 000 броя

Голяма награда:

    Смарт часовник, черен – 17 броя

МЕХАНИЗЪМ НА РАЗДАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

МОМЕНТНATA НАГРАДА се получава единствено в търговския обект, от който е закупен продукта The King SOLID FILTER и промоционален билет.

ГОЛЯМАТА НАГРАДА се получава след въвеждане на уникалния код от промоционалния билет и личните данни от участника на www.igraskod.com.

Всички участници, спечелили голяма награда на случаен принцип, ще получат телефонно обаждане от представител на КТ Интернешънъл ЕАД за потвърждение на въведените от потребителя данни.

С един валиден билет могат да бъдат спечелени до две награди – 1 запалка и/или 1 смарт часовник.

Данните попълнени на уебсайта www.igraskod.com трябва да са изписани на кирилица и да съдържат три имена, град, ЕГН, телефонен номер, адрес за доставка или адрес на офис на куриерска фирма СПИДИ. Организаторът ще се свърже с печелившия участник в максимално кратък срок за потвърждение на данните. Наградите се изпращат чрез куриерска фирма СПИДИ най-късно до 30-ти април 2022 г. Наградите ще бъдат доставяни в работни дни, от 09:00 до 17:00 часа. При доставката, всички печеливши участници се задължават да предоставят на куриерите документ за самоличност. Наградите се предоставят лично на спечелилия участник, само ако спечелилият участник представи документ за самоличност и от представения документ за самоличност се установи, че той е поне на 18 г. В случай, че участникът е на възраст под 18г., няма право да получи награда. Ако той/тя не присъства на посочения адрес или не отговаря на телефонно обаждане на посочения от участника телефонен номер, куриерите оставят бележка с адрес, от който спечелилият може да вземе пратката в седем дневен срок.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара