Спечелете 8 парични награди по 150 лв. всяка

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 14 април 2022

Как се участва:

С регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Спечели 8 парични награди по 150 лв. по случай осмия рожден ден на Izbiram.bg!

Любимият ти сайт навършва 8 години този месец! По случай рождения ни ден подаряваме точно толкова ваучера на колкото години ставаме! Като знак на благодарност искаме да зарадваме тези от вас, които ни се довериха през годините, както и онези, чието доверие предстои да оправдаем.

Благодарим ви, че за поредна година сте до нас и ни мотивирате в това да се развиваме както във финансовата сфера, така и във всички останали!

ВНИМАНИЕ: попълнете коректно телефонния номер и имейл адреса ви, за да участвате в играта! Участници с грешни номера и имейл адреси няма да участват в тегленето на наградите!

Период за участие в играта: 15.03.-14.04.2022г.

Всички победители в играта ще бъдат изтеглени на 15.04.2022г. (петък). Победителите ще бъдат уведомени на посочения телефонен номер и имейл в датата на тегленето.

Участието в играта не е обвързано с ползването на услуги на сайта.

Ако потребителят се регистрира успешно за участие в играта и бъде изтеглен ще получи парична награда в размер на 150 (сто и петдесет) лева по банков път или кеш (според предпочитанията на потребителя).

Право на участие в Кампанията има всяко физическо лице, навършило 18 години с постоянен адрес и местоживеене на територията на Република България.

След като е спечелил, участникът ще бъде уведомен по регистрирания имейл или телефонен номер , че печели до 3 работни дни. Всеки участник може да участва само веднъж.

Съгласно разпоредбата на чл. 35, т. 2 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, Организаторът информира участниците в  играта “Спечели 8 парични награди по 150лв. по случай осмия рожден ден на Izbiram.bg!”, че „парични и предметни награди от игри, от състезания и конкурси, които не са предоставени от работодател или възложител са включени в облагаем доход (на физическото лице, което ги е спечелило), придобит през данъчната година.“. Предметните награди на физически лица се облагат с 10 % (десет процента) данък върху стойността им. Платецът на данъка е физическото лице, спечелило наградата, но в случая, Организаторът на играта ще заплати авансово, на името на лицето, дължимия данък в законово определения размер.

Организаторът на играта ще начисли, декларира и заплати авансово съответния размер на данъка (ще внесе стойността на паричната награда) за всяко физическо лице – участвало и спечелило награда в настоящата организирана кампания. Организаторът, също така, се задължава да подготви и предостави на всеки един спечелил участник документ, доказващ заплащането на дължимия от физическото лице данък. Във всички случаи, спечелилият участник може, на основание чл. 45, ал. 7 от ЗДДФЛ, да потърси и получи Служебна бележка, най-късно, до 15 април на годината, следваща годината, в която е получена наградата, с която да докаже заплащането на данъка от негово име.

Получаването на служебната бележка, може да стане на адреса на Организатора или чрез изпращане по електронна поща.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара