Спечелете 2 броя нутри блендер Rohnson

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

@dalianedelchevaaa
Милана Влахова

Как се участва:

С коментар във фейсбук и/или инстаграм профила на CBA.

Пълни правила:

❤Играй със супермаркет СВА❤ и спечели  🎁НУТРИ БЛЕНДЕР ROHNSON🎁 

Погрижи се за здравето си през настъпващата пролет и влез във форма лесно и бързо.🫐🍓🍊🍎🍋🥭🍍

Всичко, което трябва да направиш е:
1. Последвай профила ни
2. Харесай публикацията
3. Тагни приятел в коментар, който обича здравословните напитки

В понеделник /21.03/ ще изтеглим печелившите!  За по-голям шанс да спечелиш, участвай и на 👉 www.instagram.com/supermarketcba/ Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип от двете платформи.

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА И Е ДОБРОВОЛНО.

Един Участник следва да участва само с един валиден Facebook профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на 2 бр. НУТРИ БЛЕНДЕРА ROHNSON

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – с лично съобщение или в отговор на коментара им под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на спечелилите участници ще бъдат публикувани на официалните интернет страници на Супермаркети СВА (www.cbabg.com) след свързване с тях и само при изрично потвърждение от страна на печелившите Участници за тяхното съгласие с това обявяване.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда в посочен от тях Супермаркет СВА, пълен списък с които е поместен на официалната интернет страница в Раздел Намерете вашият СВА. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 1 (една) седмица от провеждане на тегленето чрез уведомяване на управителя на съответния обект, в който е посочил че иска да получи своята награда.

За получаване на наградата печелившият Участник следва да предостави на служителя валиден документ за самоличност за удостоверяване съответствието на данните си с данните на печелившия.

Краен срок - 20 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара