Спечелете 10 комплекта с раница и лимитирани продукти OREO

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

1. @kockata._ivanov
2. @jordansklv
3. @kermilska
4. @myflower122
5. @ginkaivanova_24
6. @cveta.d15
7. @radostinmadgarov
8. @h.bolutowa
9. @vikimiladinova
10. @ralitsa.kirilova.1

Как се участва:

С коментар в инстаграм профила на ОREO България.

Пълни правила:

🎉[GIVEAWAY] 🎉⁣

Ако искаш да спечелиш брандирана раница и лимитирани продукти OREO, то: ⁣

1️⃣ Последвай @oreobulgaria⁣
3️⃣ Тагни най-големия фен на OREO и на Батман, който познаваш⁣

Тегленето на печелившите ще се състои до 24 часа след края на играта. Печелившите участници ще бъдат обявени с коментар под оригиналния пост, публикуван на 28.03.2022г., както и със Story в профила на OREO България. Всеки печеливш ще бъде обявен с таг под поста-игра и на Story.

Печелившите участници, коментирали под поста-игра, ще бъдат известени с таг и лично съобщение в Instagram и ще им бъде предоставен телефон, на който могат да предоставят данните си за доставка на наградата. В случай, че печелившите участници не забележат личното съобщение, то следва да се свържат допълнително на лично съобщение с профила на OREO България в Instagram. 

В случай, че печелившите участници не желаят да предоставят изисканата информация, те губят правото да получат наградата си. Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването и потвърждението на наградата, не е сторил това в 5-дневния срок за потвърждение или не е предоставил необходимите данни за получаване на наградата.

За целия период на Играта, един участник (едно физическо лице) може да спечели максимум една награда.

За периода на играта СА ПРЕДВИДЕНИ 10 бр. награди, всяка от които включва:
1 бр. Х Брандирана раница „OREO x The Batman”, заедно със :
1 бр. Х Бисквити OREO 154 г Батман
1 бр. Х Бисквити OREO 66г Батман
1 бр. Х Бисквити OREO 176г Батман

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 20 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на марката.

Краен срок - 11 април 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара