Спечелете 3 специални награди от Белла България

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

@petyaatanasova16
@viliana_pasheva
@atiteryakova

Как се участва:

С последване на инстаграм профила на @lavitaebella.bg.

Пълни правила:

**ИГРА**
📱🔥 Чудесни новини! Вече сме и в Инстаграм! 🔥📱
💡  ​Последвайте LaVitaEBella за вкусни идеи, които ни събират заедно, тук 👉 https://www.instagram.com/lavitaebella.bg/

🎁🎁🎁Трима от всички последователи през март ще спечелят специални награди!

⏱️Играта продължава до 5 април, а печелившите ще изтеглим на случаен принцип в INSTAGRAM страницата ни!

😊🍳 Животът е вкусен!

Всеки участник може да участва само с един валиден Instagram профил. Дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, се считат за невалидни и Организаторът си запазва правото да изтрие регистрацията в Играта впоследствие.

Общият брой печеливши в Играта е 3 (трима). Наградите не могат да бъдат заменени с тяхната паричната равностойност.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на печелившия участник да се свърже с победителите на съответния посочен от него профил във Facebook, като Участникът се задължава да върне отговор на Организатора като предостави в лично съобщение във Facebook следните данни: три имена, телефон за връзка.Победителят трябва да предостави и адрес, на който да му бъде изпратена материалната награда, като доставката е за сметка на Организатора Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи исканата информация в обратна връзка от него два дни след уведомяването му, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред изтеглен резервен печеливш.

Участници, които използват фалшива онлайн идентичност, създават или са създали фалшиви профили в социалните мрежи с цел повече участия в игри с награди и/или нарушават правилата и механизма на Играта, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление, като губят правото на спечелена награда, в случай че са се класирали за такава.

Краен срок - 5 април 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара