Спечелете 24 комплекта продукти Gengigel и 1 професионално почистване на зъбен камък

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Professional tartar removal:
Nada Kalinić
Gengigel product set:
Petra Lisica
Georgette Yvette Ponté
Suzana Grabar
Hristina Kalcheva
Belma Brčkalić
Renata Sruk
Marko Mojsov
Angelina Angelova
Sheila Prassl-Javaheri
Andrej Fabjančič
Velislava Aleksandrova
Kristina Mandić
Olga Csintalan
Dilara Koc
Andor Budai
Zaneti Novak
Petya Tancheva
Ksenija Nović
Annamária Czuppon
Stella Stublić
Nejra Serdarević Gadžun
Sabina Podgorčević
Lora Vassileva
Elmira Miličević

Как се участва:

С качване на снимка в сайта на играта.

Пълни правила:

[КОНКУРС С НАГРАДИ] 🎁

Изпратете ни целувка и участвайте в нашия фотоконкурс с награди! 😘 Публикувайте снимка на целувка заедно с вашия партньор, член на семейството или приятели на уебсайта и участвайте в конкурса за изключителни награди. 

👉 1 x Професионално почистване на зъбен камък
👉 24 x комплектa продукти Gengigel

Победителите ще бъдат обявени през първата седмица на април. 📣
* Конкурсът се провежда на английски език.

В конкурса могат да участват всички пълнолетни физически лица с постоянно местожителство в Република Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина, Северна Македония, България, Унгария или Австрия, които приемат тези условия за участие. В конкурса не могат да участват служители на организатора, както и техни близки роднини.

За да участва в конкурса, участникът трябва да въведе своите лични данни: своето име и фамилия, домашен адрес и e-mail адрес, както и да се съгласи с общите условия.

Темата на фотоконкурса е „ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВЕНЦИТЕ СИ И НИ ИЗПРАТЕТЕ ЦЕЛУВКА”. Снимката трябва да показва поне един целуващ се човек.

Участниците декларират, че снимките, с които участват в конкурса, са тяхна собственост, че не са неподходящи и че имат право да ги публикуват. Това означава, че участникът сам е направил снимката или има разрешение на автора да я използва и публикува.

Публикуваните снимки трябва да са в съответствие с темата на конкурса, в противен случай организаторът има право да ги отхвърли. Снимките ще бъдат модерирани, като бъдат прегледани преди публикуване – организаторът ще прави това два пъти на ден.

Участниците могат да участват в конкурса с една снимка и да получат само една награда.

Участникът се съгласява, че организаторът може да публикува негова снимка в уеб страниците на организатора и във Facebook страниците.

Участникът се съгласява да прехвърли авторските права на организатора дори след края на конкурса. Снимката им може да бъде публикувана в печатни и онлайн медии и в рекламни материали, собственост на организатора или в медии и материали, в/на които организаторът наема рекламно пространство.

На 5 април 2022 г. в сградата на Медис, d.o.o., ще бъдат наградени 25 фотографии, избрани от експертното жури.

Снимките ще бъдат избрани от тричленно експертно жури. 

Избраните снимки ще бъдат публикувани не по-късно от пет работни дни след оценяването на уеб страницата, където се проведе конкурсът, и на страниците на Gengigel във Facebook.

Общ награден фонд:

• 1 x професионално отстраняване на зъбен камък

• 24 x подаръчни пакета с продукти Gengigel

Победителите ще бъдат уведомени за наградата и доставката на наградата по имейл. Наградата ще им бъде доставена от куриерската служба на посочения домашен адрес.

Краен срок - 31 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара