Спечелете електрически скутер, мобилен хладилник и 50 ваучера за гориво

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 7 април 2022

Как се участва:

С попълване на анкета.

Пълни правила:

Сигурни сме, че сте чули за демографското преброяване през 2021. По този повод бихме искали да поканим всички ПРОФЕСИОНАЛНИ ШОФЬОРИ да се преброим.

Може да се присъединиш към хилядите български шофьори, като участваш в нашата анкета и отговориш на въпросите ни.

В края на кампанията, 50 човека ще получат ВАУЧЕР ЗА ГОРИВО на стойност 50 лв., ХЛАДИЛНА КУТИЯ и ГОЛЯМАТА награда – СКУТЕР.

За да се регистрира и да участва в играта, лицето, което отговаря на условията по т. 5.1. следва да притежава професионална шофьорска книжка в една от следните категории: C, C1E, CE.

Всеки регистриран Участник може да участва в тегленето на наградите като има възможност за спечелване само една награда. В случай че Участник е изтеглен като печеливш повече от един път, неговото място ще бъде заето от резервен Участник.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на награда, както следва: ваучер на стойност 50 /петдесет/ лева , 1 брой скутер модел Speedway mini4 48V13AH PRO6.3,  1 брой Хладилна кутия с компресор 33L, 12/24V. Общият брой и видът на наградите е:

- 50 ваучера на стойност 50 лв.;

- 1 брой скутер модел Speedway mini4 48V13AH PRO;

- Хладилна кутия с компресор 33L, 12/24V

Наградите „ваучери на стойност 50 лв.“ се предоставят под формата на ваучер, който може да бъде използван като разплащателно средство при зареждане на гориво в бензиностанции ШЕЛ.

Промоционалният ваучер за зареждане на гориво може да бъде използван в избран от Участниците търговски обект на бензиностанции ШЕЛ не по-късно от 31.03.2023 г.

Анкетните формуляри за участие в Играта следва да бъдат попълнени коректно и изпратени чрез онлайн платформата на Играта най-късно до 23:59 часа на 7.04.2022г. Формуляри, изпратени след този час, няма да вземат участие в тегленето на Наградите.

Предвидените за настоящата Игра Награди (ваучери за гориво, скутер и хладилна кутия) ще бъдат теглени на случаен принцип на 14.04.2022 г., в присъствието на Комисия, съставена от представители на „Юродрайв ООД“, която удостоверява резултатите от тегленето.

Участниците, спечелили Награда (ваучер за гориво, скутер или хладилна кутия) ще бъдат уведомени чрез телефонно обаждане съгласно предоставените от тях данни за контакт от служител на „Юродрайв“ ООД до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът („Юродрайв“ ООД) не може да осъществи контакт в рамките на 5 (пет) работни дни, губят правото си да получат наградите си. В такъв случай Организаторът („Юродрайв“ ООД) се свързва с резервен Участник.

Участниците, спечелили Награда (ваучер за гориво, скутер, хладилна кутия) ще получат Наградата си по куриер на посочен от тях адрес в срок до 10 (десет) работни дни от датата на уточняване на желан адрес за доставка. За получаване на своята Награда, печелившият участник задължително следва да изпрати снимка на задната част на шофьорската си книжка, както и да подпише приемо-предавателен протокол, удостоверяващ, че наградата е доставена успешно.

За целите на изпълнение на разпоредбите на ЗДДФЛ, печелившите Участници предоставят доброволно, информирано и свободно следните лични данни – – три имена и ЕГН, при спазване на изискванията на Закона за защита личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент (ЕП) и на Съвета от 27.04.2016г., в сила от 25.05.2018г. (Регламента).в рамките на разговора си за информиране, че са печеливши Дължимият данък ще бъде внесен от и за сметка на Организатора („Юродрайв“ ООД). Внесеният данък е окончателен, за него не се издава служебна бележка и физическото лице, получило наградата, не е задължено да подава годишна данъчна декларация.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара