Спечелете 4 летни гуми по избор на обща стойност до 800 лева

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Михаил Трендафилов

Как се участва:

С регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Време е за летните гуми!

НОВ сезон, НОВ сайт на Примекс и чисто НОВИ гуми за теб!

Добре дошли, фенове на Радио ENERGY, на новия сайт на ПРИМЕКС!

Както вече сте разбрали от анонса на честотите на Радио ENERGY, ние Ви предоставяме възможност да спечелите четири летни гуми, по Ваш избор, на обща стойност до 800 лв. с ДДС!

Регистрирайте се във формата, която виждате на тази страница и може да се окаже, че в петък (01.04.2022) Вие ще сте късметлията, който ще грабне голямата награда - 4 летни гуми по избор на обща стойност до 800 лева с ДДС.

В специалната форма за участие, заинтересованите участници трябва да попълнят следните задължителни данни, за да могат да се регистрират за участие:

    име
    фамилия
    телефон за връзка
    електронен адрес

След като попълнят данните си, участниците трябва да натиснат бутона ИЗПРАТИ.

След като бъде натиснат бутона ИЗПРАТИ ще се зареди изкачащ прозорец, в който участниците трябва да въведат четири символен код на латиница, с който да удостоверят, че за регистрация в играта не е използвана програма-автоматичен софтуерен робот.  В същия прозорец трябва да се съгласят с настоящите Общи условия на играта и да дадат съгласие личните им данни да бъдат използвани за целите на играта. В отделно поле за съгласие, на този изкачащ прозорец, участниците могат да потвърдят, че данните на участника могат да бъдат използвани за да им бъде изпращана информация за продукти, промоции, новини, специални събития или други, с рекламна цел.

След като Системата приеме заявката за регистрация, тя изпраща автоматичен имейл към посочения от участника електронен адрес за връзка, за потвърждение на регистрацията, с текст "Вие получавате този имейл, защото сте се записали в Игра на Примекс и радио Енерджи. Моля, потвърдете участието си като последвате линка: .....", който линк трябва да бъде последван, за да се счита, че участникът надлежно е потвърдил участието си в Кампанията.

След като бъде натиснат линка за потвърждаване на регистрацията, участникът ще бъде препратен към страница, на която ще се изпише следното съобщение:

"Благодарим Ви за потвърждението! Вашата регистрация за играта на Примекс е вече активна! Пожелаваме Ви късмет!"

С това се счита, че процесът по регистрация е успешно завършен и участника може да участва в томболата за наградата.

В играта може да бъде подадена само една регистрация на участник. Не се допуска многократна регистрация на един и същи участник. При опит да се регистрирате повторно Системата ще откаже повторната регистрация, като изведе предупредително съобщение.

Право на участие имат всички физически лица с местоживеене България, навършили 18 (осемнадесет) години, с изключение на служители  на ПРИМЕКС и на РАДИО ЕНЕРДЖИ,  както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи).

Наградата от Играта са 4 броя летни гуми, по избор измежду наличните марки, модели и размери, предлагани от ПРИМЕКС към датата, на която ще бъде връчена наградата, на определения за победител участник, на обща стойност до 800 (осемстотин) лева с ДДС. Ще бъде дадена само една награда. Наградата е лични и не може да бъде преотстъпвана.  Наградата не може да бъде заменена с пари в брой. Ако избраните от участника гуми са на обща стойност, която превишава 800 (осемстотин) лева с ДДС, разликата между общата стойност и 800 (осемстотин) лева с ДДС трябва да бъде заплатена от победителя в Кампанията.

Участникът, който печели Наградата от Играта ще бъде определен от Радио Енерджи, чрез жребий, в който ще участват всички участници, които са се регистрирали успешно за участие, съобразно процедурата за регистрация, посочена в чл. 3.1. по-горе, до датата и часа, в който ще бъде изтеглен жребия.

Определеният за победител в играта ще бъде обявен от Радио ЕНЕРДЖИ в петък 01.04.2022, след което ПРИМЕКС ще се свърже с него/нея за уточняване на марка/модел гуми и кога и от къде наградата може да бъде получена.

Наградата се получава само срещу представяне на документ за самоличност. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако същото удостовери писмено, че ще получи наградата от името на печелившия.

Наградата посочена в член 4.1, е на единична стойност над 100 лв. и следва те да бъде обложена с окончателен данък от 10%, който трябва да бъде деклариран, удържан и заплатен от Организатора на Играта.

За предоставяне на наградата и изпълнение на член 5, участникът, спечелил награда, е длъжен да предостави на Организатора необходимите данни за деклариране и внасяне на данъка по ЗДДФЛ.

Краен срок - 1 април 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара