Спечелете златно колие за 8-март от Jacklin hugasian

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Георги Миланов

Как се участва:

С качване на снимка в сайта на играта.

Пълни правила:

💎ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ💎

🌹Участвай в нашата игра и можеш да спечелиш златно колие за 8-ми март!
Как можеш да се включиш? 

Лесно е – снимай се как вършиш домакинска работа вместо твоята половинка и я качи в специалната страница на играта. Това е! Вече участваш за нашата награда. 

Участвай всеки ден с различна снимка и увеличи шанса си да спечелиш!

Всеки участник в Играта трябва да изпълни следните условия в специалната страница на играта https://jacklin-hugasian.com/game, за да има право да вземе участие в томболата:

    - Участниците трябва да последват линка и да влязат в сайта на Jacklin hugasian, да качат снимка, на която да извършвате домакинска работа вместо вашата половинка.

    - При качване на снимка, в прозорец за регистрация е необходимо да посочат име, телефон и имейл адрес.

    - Всеки желаещ може да участва многократно в играта, като за всеки 24-часов период на изпраща различна фотография.

    -Организатора няма да включва в тегленето участниците, които са изпратили фотографии с повтарящо се съдържание.

Участникът декларира, че е автор на предадените фотографии и други лица нямат запазени права върху тях. При несъответствие на декларирането Участникът носи пълна отговорност за нанесените вреди на Организаторът, като дължи обезщетение.

Всеки, изпълнил правилно условията на Играта и отговарящ на настоящите Правила, участва в тегленето на томбола за спечелване на наградата. Тегленeто ще се извършви на лотариен принцип.

Организаторът ще обяви имената на печелившите участници във Фейсбук страницата https://www.facebook.com/JacklinHugasian и страницата на Организатора www.jacklin-hugasian.com и ще се свърже с печелившия в срок от 3 дни след обявяването му. Ако в този срок Организаторът не може да се свърже със спечелилия участник, то последният губи наградата и Организаторът ще извърши ново теглене и ще обяви друг спечелил участник.

При положение, че участник е представил фалшиви данни или по друг начин e нарушил, заобиколи правилата , или изпратил кадър с неподходящо съдържание за участие в настоящите Общи условия, Организаторът си запазва правото да отстрани от Играта такъв участник.

Краен срок - 3 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара