Преброй сърцата и спечели 3 ваучера по 100 лв. от мебели Виденов

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

1. Пламена Бонева
2. Деница Янкова
3. Veneta Ivanova

Как се участва:

С коментар във фейсбук страницата на Мебели Виденов.

Пълни правила:

💝 ИГРА С НАГРАДИ 💝

🏁 Започва новата ни игра НА 10-ТИ ТОЧНО В 10 Ч., за да участваш преброй скритите сърца в снимката! Напиши броя им в коментар и можеш да спечелиш една от 3-те Карти ВАУЧЕР Виденов на стойност 100 лв. 

🏃Побързай, играта продължава само до утре в 9.59 ч. Печелившите ще обявим на празника на любовта и виното на 14.02.2022 в 18 ч. на нашата ФБ страница.

👍Последвай страницата ни за още игри, събития и неустоими оферти!  
 

Участието в томболата не е обвързано със закупуването на продукт на Организатора.

В Играта може да участва всяко дееспособно физическо лице, навършило 18 години лице, което изпълни всички условия на играта, описани по-долу. В Играта нямат право да участват служители на Организатора, както и членовете на техните семейства (деца, родители и съпрузи). С извършването на което и да е от действията за участие в Играта участниците декларират, че са навършили 18 години, приемат настоящите Общи условия и имат право валидно и неограничено да извършват всички действия във връзка с участието си.

Всеки Участник има право на неограничен брой опити за даване на отговор на зададения въпрос/задача, но участва в томболата еднократно чрез данните от регистрацията си във Facebook.

Участник може да спечели най-много една награда.

Общият брой награди е 3 /три /карти ваучер Виденов, на стойност 100 лв. /всеки/. За повече информация във връзка с използването на ваучера можете да се свържете с нас на 0892 90 90 92 или да посетите нашия сайт videnov.bg/voucher

Условия за Карта ваучер Виденов https://videnov.bg/voucher

Спечелилият участник ще бъде обявен на Facebook страницата https://www.facebook.com/MebeliVidenov на 14.02.2022г.до 24:00 часа(българско време).

За получаване на Наградата спечелилият участник следва в срок до 5 (пет) работни дни, а именно до 21.02.2022г., включително да се свърже с Организатора на Играта като изпрати лично съобщение на Facebook страницата https://www.facebook.com/MebeliVidenov , със следната информация: три имена, адрес на магазин Мебели Виденов, в България, от който да получи Наградата и телефон за връзка.

Краен срок - 11 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара