Спечелете 8-дневна почивка на Канарските острови от ЕВРО 07

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 26 април 2022

Как се участва:

Със закупуване на продукт от IR и регистриране на скреч карта.

Пълни правила:

В Играта имат право да участват всички дееспособни физически лица, пребиваващи на територията на Република България, навършили 18 години към началната дата на Играта.
Когато продуктът е закупен от юридическо лице, промо-талонът се предава на физическо лице (представител), посочено от представляващия юридическото лице като упълномощено физическо лице да получи продукта. Ако клиентът предпочита продуктът да му бъде доставен на място чрез разнос или куриер, промо-талонът се прикрепя към съответния съпътстващ документ (протокол, стокова разписка или фактура).

В Играта участват всички продукти предлагани в търговската мрежа на „ЕВРО 07“ АД с търговска марка „IR“ (наричани за краткост „продуктът/ите“).

При закупуването на продукти с търговска марка „IR“ на стойност по-голяма или равна на 20 лева, ще получите специална промо-карта със скреч покритие. При изтъркването на скреч покритието ще видите или предметна награда или Уникален код, с който да участвате за голямата награда.

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

УНИВЕРСАЛЕН СПРЕЙ    100    C10
ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СПИРАЧКИ    300    8DX 355 370-001
ЛЯТНА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ    1200    ZX WINDSC. SUMMER 1L
СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ FERODO    150    FBX025
ШЕСТОСТЕННА ВЛОЖКА 1/4 4MM-14MM    600    -
КЛЮЧ ЗА МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ НА ВЪТРЕШНИ НАКРАЙНИЦИ К-Т    5    AN010091A
ИНСТРУМЕНТИ К-Т 94 БР 1/2 И 1/4 СЪС 72 ЗЪБА ТРЕСЧОТКА    5    S04H62494S
КУТИЯ ЗА ИНСТРУМЕНТИ    10    C-3DH2

Допълнителна информация за голямата награда: ПОЧИВКА НА КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ – О-В ТЕНЕРИФЕ

Голямата награда“ ПОЧИВКА НА КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ – О-В ТЕНЕРИФЕ“ е самолетна почивка за 8 дни/ 7 нощувки на о. Тенерифе. Настаняването е в хотел „Checkin Concordia Playa 4****“ (или подобен) база обогатен пълен пансион. Дата на заминаване 27.07

Почивката се състои от:

• Директен чартърен полет със самолет на „Bulgaria Air“ с включени летищни такси;
• Ръчен салонен багаж с размери 55/40/23 см (до 5 кг);
• Чекиран багаж – до 20 кг;
• 7 нощувки на съответния пансион в хотели Checkin Concordia Playa **** (обогатен пълен пансион /закуска, обяд и вечеря + вино и минерална вода за обяд и вечеря) или подобен на Тенерифе
• Трансфер летище – хотел – летище;
• Полудневна екскурзия в Пуерто де ла Круз с екскурзовод на български език;
• Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR и покритие Covid-19 на застрахователна компания „EUROINS“;
• Представител на български език по време на престоя.

Настаняването е в двойна стая със спалня или две отделни легла.

В голямата награда не са включени следните разходи, като същите при желание за ползване, са за сметка на спечелилото лице и се уточняват с Туроператора :

• Допълнителни екскурзии
• Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава);
• Разходи от личен характер
• Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание, градски транспорт;
• Туристическа такса – в случай че бъде въведена такава;
• Препоръчваме ви застраховка „отмяна на пътуване с покритие Covid-19″ – сключва се в деня на резервиране на датите за заминаване.

Голямата награда “ 8 ДНЕВНА ПОЧИВКА НА КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ – О-В ТЕНЕРИФЕ “ е организирана от: туристическа агенция “ Александър Тур “ със седалище: гр. София ул. „Поп Богомил“ 44; телефон: 0878 41 41 50; e-mail: outgoing@alexandertour.com

Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма. Печелившият се задължава да посети удобен за него офис на Туроператора и да подпише Договор за организирано пътуване в момента на направа на резервация.
Разходите за трансфер до началните точки на тръгване – София и обратно, са за сметка на спечелилия.

По време на периода на Играта, срещу закупуването на продукт/продукти с търговска марка „IR“ на стойност по-голяма или равна на 30 лева, участниците ще получат промо-талон със скреч покритие, което трябва да се изтрие. След изтриването на скреч покритието, участниците ще видят или наименованието на предметната награда, която печелят или Уникален код, с който могат да се регистрират на www.igra.euro07.bg и да участват в тегленето на голямата награда.
От едната страна на всеки талон може да се види наименованието на играта, логото на „ЕВРО 07“ АД, логото на търговската марка участваща в Играта, наградата или кода за участие намиращи се под скреч покритието.

От обратната страна на всеки талон, участникът ще намери наименованието на Играта, наградите, продължителността на Играта, както и друга полезна информация.
Интернет страницата на Играта, съдържаща съответните данни е www.igra.euro07.bg

За да участва в тегленето за голямата награда “ 8 ДНЕВНА ПОЧИВКА НА КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ – О-В ТЕНЕРИФЕ „, участникът ще трябва да посети споменатата по-горе интернет страница, да се регистрира като попълни предоставения формуляр, който ще изисква от участника да въведе единствено: кода от скерч-картата, телефонен номер и да приеме Правилата на Играта. Няма да се допуска участие при липсващи/неточни данни.

Участникът може да регистрира Уникални кодове по всяко време в срока на Играта – наведнъж или на няколко пъти.

При опит за регистрация на несъществуващ код, участникът ще получи незабавно автоматично съобщение на сайта на Играта, че кодът не съществува.

При опит за повторна регистрация на код, който вече е регистриран, участникът ще получи незабавно автоматично съобщение на сайта на Играта, че кодът вече е регистриран и не може да бъде приет повторно.

Регистрация на Уникален код извън периода на провеждане на Играта няма да бъде възможна. 

Тегленето на голямата награда “ 8 ДНЕВНА ПОЧИВКА НА КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ – О-В ТЕНЕРИФЕ “ ще се проведе след края на Играта, на 26.04.2022г. в Централния офис на „ЕВРО 07“ АД в гр. София, бул. „Цветан Лазаров“ №90, ет.2. За голямата награда “ 8 ДНЕВНА ПОЧИВКА НА КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ – О-В ТЕНЕРИФЕ “ ще бъдат направени три последователни тегления. Първият изтеглен участник ще е носител на голямата награда “ 8 ДНЕВНА ПОЧИВКА НА КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ – О-В ТЕНЕРИФЕ „. Представител на „ЕВРО 07“ ще се свърже с печелившия чрез телефонно обаждане, за да го уведоми за наградата и за начина на получаването й. Връзката с печелившия участник ще става до 24 часа след изтегляне на томболата, при прозвъняване в работни дни между 8 и 19 часа от страна на представител на „ЕВРО 07“. В случай, че този победител по каквато и да е причина не е в състояние да приеме или да се възползва от наградата, то съгласно посочените в този документ правила и условия, победителят ще бъде заместен от лицето, изтеглено при второто теглене (първи резервен победител).

Ако на свой ред първият резервен победител не е в състояние, по каквато и да е причина, да приеме или да се възползва от наградата, то според условията, посочени в този документ, за носител на наградата ще бъде обявено лицето, изтеглено при третото теглене (втори резервен победител). В томболата участват всички участници, регистрирали Уникални кодове до 23.59 часа на 25.04.2022 г.

Наградите се предоставят само и единствено на участници, имащи право на участие в Играта.
Имената на спечелилото лице ще бъдат публикувани на сайта на дружеството www.euro07.bg

Участниците трябва да пазят като доказателство всички промо-талони с Уникални кодове, които са регистрирали. На съхраняваните промо-талони трябва ясно да се виждат Уникалните кодове. При получаването на наградата спечелилият участник е длъжен да предостави: промо-талона с печелившият Уникален код, в противен случай участникът няма право да получи наградата.
Предметните награди могат да бъдат получени от съответния магазин, от който потребителят е закупил промоционалния продукт в срок до 22.04.2022 г.

Голямата наградата се дава на физическото лице, което е попълнило формуляра и регистрирало промо- кода. Във връзка с ЧАСТ 5. ИЗИСКВАНИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, Организаторът не взима страна при спорове между представляващите юридическото лице и техните представители.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара