Спечелете 3 уикенда за двама в Девин и всяка седмица 5 предметни награди

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 20 март 2022

Как се участва:

С регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Всеки регистрирал се в платформата Vedri.bg в периода на кампанията ще може да участва за следните награди:

Големи Награди :
Трима от регистриралите се Потребители по време на срока на играта „Ведри заедно“ могат да спечелят Голямата награда - „Уикенд за двама“ в гр. Девин в апартамент с великолепна панорама към града, с включени закуски и вечери и релаксиращи масажи с местни билки. Наградата трябва да бъде използвана преди 20.12.2022 г.

Седмични Награди:
През всяка една от петте седмици по време на срока на играта „Ведри заедно“ всеки регистрирал се Потребител може да спечели една от следните предметни награди:
1) Ваучер за курс по програмиране за ученици от Logiscool - световна сертифицирана школа по програмиране и дигитално образование https://www.logiscool.com/bg/
2) Ваучер за покупка на стоки от спортни магазини Интерспорт на стойност 100 лв. Ваучерите ще важат и за покупка на стоки от онлайн магазина на Интерспорт https://www.intersport.bg/
3) Ваучер за тримесечен режим за хранене изготвени от диетолога Ипократис Пападимитракос https://ipokratis.bg/
4) Комплект книги от 7 книги от поредицата 101 отбивки на издателство Сиела https://ciela.bg/avtori/ivan-mihalev/
5) Комплект от 10 диска (DVD и CD) с анимирани детски песнички от Кънев мюзик.

Лесно е! 5 седмици по 5 награди! А в края на играта още 3 големи награди, които ще ти дадат шанс да опознаеш по-добре родното място на любимите води DEVIN.

Всеки Участник, регистрирал се на уеб сайта www.vedri.bg, чрез попълването на задължителните полета: име и фамилия, е-мейл адрес и групи на интереси, може да участва в Кампанията за спечелване на Голямата награда и/или на Предметна награда.

Участието в Кампанията не е обвързано със закупуването на продукт, предлаган от Организатора.

До участие в Кампанията се допускат единствено физически лица над 18 години.

Всеки потребител, който се е регистрирал в онлайн платформата на www.vedri.bg и който отговаря на условията на настоящите Правила, се включва в тегленето на наградите.

Тегленето на предметните награди ще бъде извършено след края на съответната седмица.

Тегленето на Голямата награда ще бъде извършено след изтичане на срока на Кампанията на дата 22.03.2022 г.

Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип чрез свободно достъпен софтуер https://pickerwheel.com/ измежду участниците в Кампанията. Спечелилите ще бъдат уведомявани чрез изпращане на електронно писмо на посочения от него мейл, а резултатите от тегленето ще бъдат публикувани в социалните мрежи на Девин и на www.vedri.bg.

За да получат наградите си печелившите участници следва да отговорят на изпратения им е-мейл като посочат необходимите данни за получаване на наградата (три имена, телефон и адрес за доставка) в срок до 3 дни след получаване на уведомлението. В случай, че печелившият участник не отговори в този срок, то се счита, че той се отказва от получаване на наградата, като на негово място ще бъде изтеглен друг участник. Друг участник се изтегля и в случай че спечелилият откаже да получи наградата си.

Участници, които използват фалшива онлайн идентичност, създават или са създали фалшиви профили и/или нарушават правилата и механизма на Кампанията, включително и изискването за възраст, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление, като губят правото на спечелена награда, в случай че са се класирали за такава.

Печелившият участник получава наградата си на посочен от него адрес чрез куриер.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара