Спечелете смарт часовници iWatch, слушалки Freebuds 4 и електрически четки Genius


Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

С*вг*л Б**р*м - Безжични слушалки Freebuds 4 0878059***
Хр*с**на К*лч**а-T*н**а - Безжични слушалки Freebuds 4 0899163***
М*р*ин В*рб*н*в - Смарт часовник iWatch SE V2 0884141***
Л*ла П*в**ва - Смарт часовник iWatch SE V2 0878347***
Д**на С*ав**а - Електрическа четка за зъби Genius 0898660***
П*л*на В*л*ч**ва - Електрическа четка за зъби Genius 0899935***

Как се участва:

С покупка на определени продукти Braun от магазини Технополис.

Пълни правила:

Кампанията се провежда във верига магазини Технополис на територията на страната, както и онлайн на www.technopolis.bg .

    Участващите продукти са:
    Епилатори – SES 5500, SES 5620, SES 5885, SES 9700, SES 9720, SES 9890, SES 9985, SES 9030, SES 9300, MBSES9, MBSES9F
    Тримери за брада и коса –  XT 5200, MGK 5280, MGK 7221, BT 5260, BT 7240, MBMGK7

Продуктите трябва да бъдат закупени от участващите обекти, посочени в чл. 2 от настоящите Официални правила в периода 27 януари 2022 г. – 17 февруари 2022 г. или онлайн на www.technopolis.bg .

След приключването на Кампанията участващите продукти губят качеството си на такива и Организаторът не носи отговорност или каквито и да било по-нататъшни задължения, свързани с обстоятелства, които биха могли да подведат потребителите да вярват, че Кампанията все още продължава действието си.

Механизъм на Кампанията и условия за участие

Всеки участник, който в периода на Кампанията закупи продукт/и с марка Braun /Браун/, посочени в чл. 5 от настоящите Официални Правила, има право да се регистрира на сайта www.promo-pg.com, като попълни формата за регистрация и качи снимка на касовата си бележка и по този начин да участва за спечелването на една от следните награди:

    5 /пет/ броя безжични слушалки Freebuds 4
    5 /пет/ броя смарт часовници iWatch SE V2
    5 /пет/ броя електрически четки за зъби Genius

Всички регистрирали се участници в Кампанията имат възможност да участват за спечелването на една от посочените награди чрез томбола.

В случаите, в които участниците закупят онлайн на www.technopolis.bg продукт/и от изброените в чл. 5 от настоящите официални правила и тази покупка е извършена на последния ден от срока на Кампанията (17.02.2022 г.), то тези участниците също получават право да участват в Кампанията ако са изпълнени кумулативно следните условия: доставката на продукта/продуктите, регистрацията на профил и регистрацията на съответната касова бележка от покупката са направени до 28.02.2022 г.

Организаторът не носи отговорност за доставка на продукти, поръчани онлайн, както и при забава в доставката на закупени участващи продукти, която забава води до невъзможност на потребител/и да участва в Кампанията поради обстоятелството, че срокът й може да е изтекъл. За всички такива възникнали случаи, потребителите/ участниците следва да се свързват с посочените на сайта лица за контакт и по посочените на сайта начини за връзка.

    За да участват в промоционалната кампания, участниците трябва:

1. Да закупят продукт/и с марка Braun /Браун/, посочени в чл. 5 от настоящите правила.

    Да регистрират профил и касова бележка на следния интернет адрес: www.promo-pg.com, като регистрацията им дава достъп до участие в Кампанията.
    Регистрацията в сайта ще бъде осъществена успешно само след получаване на съгласие с посочените задължителни полета.
    В случай, че регистрацията не може да се осъществи, то участникът не се е съгласил с някое от посочените полета, което не може да го допусне до успешна регистрация.

В случай, че в касовата бележка не е посочено наименованието на закупените продукти, участникът трябва да качи обща снимка на касовата бележка и закупените продукти, за да бъде приета за валидна извършената регистрация;

За всяка извършена покупка на участващ/и продукт/и, за която има отделна касова бележка, участникът е необходимо отново да регистрира профил и касова бележка на www.promo-pg.com , ако иска да вземе участие в кампанията.

За участие в кампанията ще бъдат допускани само регистрирани касови бележки, които отговарят на посочените по-горе условия за тях.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж.

Печеливши участници

Печелившите участници ще бъдат изтеглени посредством система на случаен принцип в периода от 15.03.2022г. до 17.03.2022г.  Заедно с печелившите участници, ще бъдат изтеглени и резерви, които ще получат съответната награда, в случай на неуспешно свързване с печелившите участници, което неуспешно свързване е продължило 5 /пет/ дни, считано от деня на обявяване на печелившите участници; в случай, че някой от печелившите участници се откаже от нея или не бъде намерен, за да му бъде връчена, както и ако печеливш участник не изпрати на Организатора по имейл снимка/сканиран касов бон от направената покупка, когато Организаторът се свърже с него, за да му съобщи, че е печеливш участник. За удостоверяване на резултатите от тегленето на томболата, ще бъде съставен протокол.

Имената на печелившите участници и резервите ще бъдат публикувани на www.promo-pg.com в деня на тегленето.

Уведомления за спечелените награди ще бъдат изпращани и персонално по имейл или телефонен номер на всеки спечелил след изтеглянето на печелившите, на посоченият от него при регистрирането на профила си в платформата имейл или телефонен номер. В случай на настъпване на някоя от хипотезите, посочени в горния параграф, от което да следва спечелване на награда от изтеглена резерва, то Организаторът се свързва със съответното лице, изтеглено като резерва по начина, описан в предходното изречение.

Наградите се доставят на посочения от печелившите участници адрес, с куриер за сметка на Организатора, в срок от 30 /тридесет/ дни от получаване на уведомлението за спечелването на наградата.

Краен срок - 17 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара