Спечелете спа уикенд, 50 смарт гривни и 100 здравословни кутии от BioGaia®

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 10 април 2022

Как се участва:

С покупка на продукти BioGaia® и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

За да участват за наградите от Промоцията, участниците трябва да закупят един или повече продукти BioGaia®, в указания по–горе промоционален период и в рамките на една покупка/поръчка, удостоверена с един касов документ. С една касова бележка може да се участва само веднъж в рамките на цялата промоция.

Продуктите са:

    BioGaia® Protectis капсули
    BioGaia® Protectis капки
    BioGaia® Prodentis
    BioGaia® Protectis таблетки – всички вкусове

Регистрация на една касова бележка за участие не изключва възможността за участие с други касови бележки. Участието в играта е обвързано с покупка.

Всеки участник може да се регистрира повече от веднъж за участие, стига към всяка регистрация да предостави различен уникален документ за покупка.

Механизмът за всяко участие в играта е както следва:

Стъпка 1: Купете участващи в Играта продукти с марката “BioGaia®” в периода на играта;

Стъпка 2: Регистрирайте касовата бележка на специално генерираната промо страница на www.biogaia.promo:

- Снимайте и качете касовата бележка, на която се вижда датата, номера и закупените продукти BioGaia®;

Снимката на касовата бележката трябва да бъде във формат  jpg или png и в размер до 5 МБ. Необходимо е да е видима цялата, разгъната касова бележка, заедно с прилежащите реквизити – обект, дата, код, QR код, както и тя да е четима и с ненарушена цялост. Ако кодът на бележката вече е регистриран в системата, ново участие няма да бъде допуснато. Регистрираният код на бележката трябва да съвпада с кода от снимката на бележката от същото участие.

- Въведете номера на касовата бележка;

- Въведете име, фамилия и мобилен номер;

Стъпка 3: Потвърдете (чрез отбелязване на съгласие в чек-бокс), че желаете да участвате и сте съгласни с Общите Условия на Играта, както и че ще съхраните и предадете на куриера регистрираната печеливша касова бележка.

Продуктите на BioGaia® следва да бъдат отразени на една касова бележка. От касовата бележка  следва да е видно, че са закупени BioGaia® продукти, включени в настоящата Игра. Достатъчно доказателство е изписването на имената на продуктите на касовата бележка. Ако от издадената касова бележка не е ясно видимо закупуването на BioGaia® продуктите, участващи в Играта (пример – стоките са описани единствено с кодове), Организаторът ще приеме и касова бележка, върху която търговецът, продал продуктите, обозначи допълнително имената на закупените BioGaia® продукти, придружено с подпис и печат на търговеца върху съответната касова бележка.

Една касова бележка, която отговаря на посочените в настоящия абзац условия, дава право на едно участие в Играта и съответно на една възможна печалба от Играта.

Не се разрешава участие с касови бележки, с дата извън датите на Промоцията. Регистрация и участие с такива касови бележки няма да се вземе предвид при тегленето на печелившите.

Касови бележки, които са нечетливи, променени, деформирани до степен да не се виждат закупените продукти или тяхната стойност или фалшифицирани, подправени, манипулирани, се считат за невалидни и Участникът няма право да получи наградата. Касови бележки, които са заснети частично или прегънати и чиито дата и/или QR код не са видими и ясно четими, се считат за невалидни и Участникът няма право да получи наградата.

Всеки Участник може да се регистрира повече от веднъж за участие, стига към всяка регистрация да предостави различен уникален документ за покупка.

Участниците, които преминат успешна валидация на регистрацията си, участват в томбола с награди.

Правила за получаване на Наградата:

Етап 1: Участниците, които са регистрирали покупка в периода и успешно са преминали валидация, ще участват в томбола.

Етап 2: В специално организирана томбола всеки понеделник ще бъдат теглени седмичните награди от предходната седмица – 10 подаръчни комплекта BioGaia® и 5 смарт часовника.

Всяко печелившо участие подлежи на проверка за съответствие с правилата и потвърждение или отказ в зависимост от резултата от тази проверка.

Голямата награда – СПА почивка за двама ще бъде изтеглена и обявена в първия работен ден след края на промоцията.

Наградите ще бъдат изпращани на Участника по куриер за сметка на Организатора. Организаторът не носи отговорност в случай, че предоставеният от участника имейл адрес, мобилен телефон или адрес за доставка не е достоверен.

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта, както и върху всички промоционални материали, са с илюстративен характер. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

1. Здравословна кутия „BioGaia®“ - 100 кутииВсяка кутия съдържа: 1 опаковка BioGaia® капсули, 1 бутилка за вода и 1 кокосова купичка за закуска;

2. Смарт гривна Amazfit Band 5 SpO2 sensor, Orange - 50 броя
    
3. Ваучер за СПА уикенд за двама в хотел Hot Springs Medical & SPA Hotel

Тегленето на печелившите Участници ще се извършва от специално разработен за нуждите на Играта софтуер на случаен принцип. Тегленето се осъществява със съдействието на рекламна агенция “МЕДИЯБАСКЕТ ООД”.

Резултатите от тегленето на печелившите се публикува на уебсайта www.biogaia.promo всеки понеделник, като в списъка се записват телефонните номера на спечелилите Участници в последователността на изтеглянето им.

Тегленето на седмичните награди ще се провежда всеки понеделник от промоцията, с първо теглене на 7 февруари 2022 година, и останалите както следва:

- 14 февруари 2022 година
- 21 февруари 2022 година
- 28 февруари 2022 година
- 7 март 2022 година
- 14 март 2022 година
- 21 март 2022 година
- 28 март 2022 година
- 3 април 2022 година
- 11 април 2022 година

Всеки печеливш ще бъде уведомен, чрез обаждане на мобилния номер, посочен при регистрацията си, и ще бъде обявен на сайта. При обявяване на печелившите, последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на сайта. Целта ни е да осигурим на всички Участници спокойно и сигурно участие в играта. Печелившите Участници ще бъдат оповестени на сайта ни в рамките на 24 (двадесет и четири) часа от приключването на тегленето.

Молим всички Участници да попълват внимателно информацията в бланката при участие в играта, особено телефонен номер. Участниците разбират и се съгласяват, че без правилно и коректно въведен телефонен номер, Организаторът не може да се свърже със съответния Участник и да изпълни задължението си да предаде съответната награда. Следователно, Организаторът няма да бъде отговорен при никакви обстоятелства за неизпълнение на задълженията си при неправилно изписване на данните при регистрация на касовата бележка или пълната им липса.

Един участник може да спечели максимум една седмична награда за периода на промоцията.

Един участник може да регистрира неограничен брой различни касови бележки за периода на промоцията.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара