Спечелете 5 кошници с млечни вкусотии от Верея

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Diana Androva
Милана Влахова
Жельо Хаджижелев
Запрянка Гръклянова
Гюлназ Чаушева-Бинбашъ

Как се участва:

С коментар във фейсбук профила на Верея.

Пълни правила:

Кой би отказал кошница, пълна с млечни вкусотии? 

Включи се в нашата апетитна 🧺ИГРА🧺 с 5 такива кошници като ни споделиш в коментар любимата си рецепта с млечен продукт. Така ще можеш да си спечелиш неустоими продукти от Верея на стойност 50 лева. За да си готвиш на воля. И за да ти е вкусно. 

Участвай до 14.02, а на 15.02 ще изтеглим победителите.

Играта е отворена за участие на всички физически лица с местоживеене в България, на възраст над 18 години, с изключение на служителите на „ОБЕДИНЕНА МЛЕЧНА КОМПАНИЯ“ ЕАД, както и членове на техните семействата (деца, родители и съпрузи).

Всеки участник има право на 1 (едно) участие в играта. Участието е доброволно и не е свързано с покупка.

След изтичане на крайния срок на играта (23:59 часа на 14.02.2022 г.), на 15.02.2022г., чрез жребий на случаен принцип се изтеглят имената на общо 5 участници, които са споделили любима рецепта с млечен продукт в срока на играта и отговарят на условията по т.4 от Раздел I по-горе, които ще спечелят награда.

Наградите за целия период на Играта включва: общо 5 броя пакети с продукти с марка Верея, всеки на стойност 50 (петдесет) лева.

Профилите на печелившите участници ще бъдат обявени на стената на Facebook страницата на Верея по т.1, Раздел III, нa 15.02.2022 г. За да получат наградите си, те трябва да изпратят трите си имена, адрес и телефон чрез лично съобщение в страницата в срок до 17.02.2022 г. Данните ще бъдат използвани само и единствено с цел доставка на наградата и
ще бъдат третирани като конфиденциална информация, съгласно действащата нормативна уредба по отношение защитата на личните данни.

Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер до 45 работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка по т.5 по-горе. Наградата може да бъде получена лично или от законен представител на спечелилия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако получателят удостовери писмено, че е получил наградата от името на печелившия. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печеливш участник, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата.

Награди, непотърсени в 20-дневен срок след края на Играта, ще бъдат раздадени на случаен принцип, чрез томбола, между останалите участници. 

Краен срок - 14 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара