Спечелете акумулаторни винтоверти, автоматични отверки и комплекти с отверки и свредла Bosch от Kamenitza

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://kamenitzapromo.bg/

Как се участва:

С покупка на промоционали бутилки Kamenitza и регистрация на кодове.

Пълни правила:

Участват следните продукти, наричани Участващи опаковки:

- Каменица 1881 Светло стъклена бутилка 0.5 л., с промоционален дизайн;
- Каменица 1881 Светло кен 0.5 л., с промоционален дизайн;
- Каменица 1881 Светло пластмасова бутилка 2 л., с промоционален дизайн;

Участващите опаковки са обозначенис червен промоционален етикетс името на Промоцията “Започни годината с награди“.

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ
1     Малка     3 150     Отвертка и свредла Bosch MINI X-line
2     Средна     900     Автоматична отвертка Bosch IXO V
3     Голяма     450     Акумулаторен винтоверт Bosch 18 V

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

За да участвате в Промоцията, купете Участваща опаковка, отворете я и погледнете под капачката на бутилката/ езичето на кена:

· Под всяка капачка на бутилка/езиче на кен ще намерите уникален, 8-символен код

    Съберете и регистрирайте 2, 4 или 6 уникални кода на www.kamenitzapromo.bg и можете да участвате съответно за малка (с 2 кода), средна (с 4 кода) и голяма (с 6 кода) награда. Участникът сам избира за каква награда да участва, като за целта му се предоставя опция на екрана след регистрация на уникален код от капачката или езичето на участващите опаковки.

- При регистрация на 2 уникални кода участникът ще има възможност да спечели малка награда: отвертка и свредла Bosch MINI X-line​.

- При регистрация на 4 уникални кода участникът ще има възможност да спечели средна награда: Автоматична отвертка Bosch IXO V​.

- При регистрация на 6 уникални кода участникът влиза в седмичните тегления за една от големите награди:Акумулаторен винтоверт Bosch 18 V.

· Участникът трябва да въведе уникалния осем символен код от капачката или езичето, своя мобилен телефонен номер и да се съгласи с Общите условия на играта, за да завърши успешно регистрацията.

Участник може да регистрира неограничен брой кодове за различни или един и същи вид награда.

· При регистрация на необходимия брой кодове за малка или средна награда, участникът разбира веднага дали печели. При неспечелване на малка или средна награда, регистрираните непечеливши кодове се запазват в броенето за участие в седмичните тегления за голяма награда.

· При регистрация на 6 уникални кода или при наличие на 6 уникални кода, с които не е спечелена малка или средна награда, участникът влиза в седмичните томболи за голяма награда. В седмичната томбола за голяма награда може да се участва с неограничен брой регистрации. В седмичната томбола участват всички направени регистрации на 6 кода от началото на промоцията (01.02.2022г.), с които не е спечелена награда до момента на тегленето за съответната седмица.. Спечелилите от седмичната томбола се обявяват до 2 дни след приключването на съответната седмица. При неспечелване на награда в съответната седмица, регистрираните кодове продължават да участват в тегленията в следващите седмици до края на промоцията.

· При спечелване на награда, съответните кодове се анулират и не участват в следващи тегления. Всяка една от трите награди може да бъде спечелена от един и същ участник само веднъж.

Спечелилите участници ще бъдат уведомени чрез SMS на регистрирания за участие номер за спечелването на награда. Срокът, в който всеки спечелил участник в Промоцията може да потърси наградата си, е 5 дни от датата на получаване на SMS-a, като предостави данните си за доставка на наградата съгласно правилата по-долу.

Участниците трябва да запазят като доказателство капачките/езичетата с печелившите уникални кодове. На капачките/ езичетата трябва ясно да се виждат кодовете. За да получи наградата, спечелилият участник е длъжен да предаде на куриера капачките/езичетата, с чиито кодове е спечелил и да подпише приемо-предавателен протокол, който доказва получаването на наградата.

След получаване на SMS за спечелена награда, участникът трябва да се обади на телефона на Промоцията 0888423118 в срок до 5 дни включително, за да предостави данни за доставка (три имена и адрес при спечелване на малка и/или средна награда; три имена и адрес и ЕГН при спечелване на голяма награда). При спечелване на голяма награда, участникът следва да предостави още и ЕГН за целите на деклариране на наградите по ЗЗДФЛ. В рамките на 60 работни дни, след като са предоставени данните за доставка, наградата ще бъде доставена безплатно с куриер, на предоставения адрес. Ако участникът не може да бъде открит на посочения от него адрес след две посещения, участникът губи правото да получи наградата.

Всяка спечелена награда се получава с гаранционна карта, придружена с инструкции за активация. ВАЖНО! Отговорност на спечелилия е попълни гаранционната карта и да я регистрира онлайн за удължаване на гаранцията, както и да се запознае с условията за активиране и ползване на гаранцията.

Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Промоцията и само срещу предоставяне на печелившите кодове. Ако участникът не отговаря на условията за участие, посочени в т.4 по-горе, награда не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие по т. 4.1. тук по-горе с представянето на документ за самоличност.

Капачки/ езичета на Участваща опаковка, които са нечетливи, променени, деформирани до степен да не се вижда символът, фалшифицирани, подправени, манипулирани, се считат за невалидни и се обезсилват.

Решението дали капачките/ езичетата са валидни принадлежи на Организатора и е обвързващо за страните. 

Краен срок - 31 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара