Спечелете невероятните слушалки HUAWEI FreeBuds Lipstick

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Monika Krysteva

Как се участва:

С коментар във фейсбук страницата на Radio Fresh!.

Пълни правила:

Отвори сетивата си за любовта този февруари! Открий безброй нови начини да кажеш "Обичам те"! Бъди креативен и изненадай любимия човек с нещо нестандартно - невероятните безжични слушалки HUAWEI FreeBuds Lipstick.
 
Налагайки нова тенденция в ултрамодерния дизайн и иновативно оборудвани за превъзходно, по-интелигентно аудио изживяване, HUAWEI FreeBuds Lipstick предлагат зашеметяващо преобразяване на красотата в звук. Те притежават 5 функции, в които ще се влюбите както вие, така и вашата половинка.
 
Неподражаем стил
Изящната прецизно изработена кутийка на HUAWEI FreeBuds Lipstick с дизайн на червило представя любимата ви музика в изискана опаковка, която тя заслужава.
 
Отдадени на лукса
Да изглеждаш добре изисква отдаденост. Корпусът от луксозна, неръждаема стомана е резултат от 30 сложни дизайнерски процеса и е полиран до свръхвисоки нива, създавайки повърхност, гладка като огледало. Вижте красотата, отразена във всеки поглед.
 
Удивително съчетаващи се цветове
Истинската мода съчетава вкус със смелост. Насладете се на класическата комбинация от черно и златно върху кутията и отворете, за да разкриете искрящо бляскавите червени слушалки, които спират дъха ви както с вида си, така и с качеството на звука.
 
Уханието на романтиката
Необходим е уникален стил, за да се улови истински красотата. HUAWEI FreeBuds Lipstick се предлага в ароматизирана подаръчна кутия, за да пресъздаде красивите романтични моменти в живота ви и да добави допълнителна нотка удоволствие.
 
Изискан комфорт, отличен звук
Водещ в областта на Open-fit системата за шумопотискане, HUAWEI FreeBuds Lipstick интелигентно разпознава формата на вашето ухо и вашия уникален стил на носене. След това се прилага персонализиран ефект за шумопотискане, намалявайки ефекта на нискочестотните шумове от околната среда с по-голяма прецизност. Слушалките са ергономично изработени, за да паснат точно на ухото ви. С тегло от само 4,1 g всяка, те ще стоят естествено и комфортно на ушите ви, предлагайки почти безтегловен начин да се насладите на музиката.
 
Когато записвате гласа си, искате той да звучи възможно най-красиво. Високият 14,3 мм LCP динамичен драйвер във всяка слушалка е това, което помага на HUAWEI FreeBuds Lipstick да постигнат изключително качество на звука. С честотен обхват до 40 kHz, те ще ви позволят да изживеете извисяващите се мелодии и богатите тембри на всичките ви любими мелодии. Използването на HUAWEI FreeBuds Lipstick, за да се контролира музиката, която се слуша и да се приемат обаждания чрез лесен, интуитивен жест, може да се използва на всяка от двете слушалки.
 
HUAWEI FreeBuds Lipstick са съвместими с всеки смартфон с Android или iOS и поддържат двойна свързаност за безпроблемно превключване между устройствa.
 
А сега страхотните HUAWEI FreeBuds Lipstick може да са твои, ако участваш в играта по радио Fresh! Отговори вярно на поне едни от дневните тематични въпроси във facebook страницата ни и участваш в жребия в края на играта.

Краен срок - 11 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара