Спечелете 10 годишни абонамента за Уча.се

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

gerirad76
nelly_bg12
danito_10_
hristiyanmitev3
cottage..dxmelio.fp
dari.ya19
Gabby Ivanova
Михаил Йорданов
Александър Данчев
Ивелина Иванова

Как се участва:

С публикуване на видео във Facebook, Instagram и/или TikTok.

Пълни правила:

Уча.се става на цели 10 години и за да го отпразнуваме, отново подаряваме подаръци! Този път обаче сме включили и страхотна специална награда!

Участвай в нашата игра и спечели един от 10 абонамента за Уча.се за една година и твой персонализиран Уча.се аватар!

Ето какво трябва да направиш, за да се включиш:

Запиши кратко видео до 1 минута, в което разказваш как Уча.се ти помага.  

За да участваш в играта във Facebook, публикувай видеото си в коментар под този пост и добави в коментара хаштаг #uchase10

За да участваш в играта в Instagram, направи профила си публичен за периода на играта, публикувай видеото си като рийл в профила си и постави хаштаг #uchase10 в описанието.

За да участваш в играта в TikTok, направи профила си публичен за периода на играта и публикувай видеото в профила си с хаштаг #uchase10 в описанието.

Можеш да се включиш в играта до 20.02.2022 г. включително. За още по-голям шанс да спечелиш, можеш да качиш видеото си и в трите канала и така името ти ще влезе в томболата 3 пъти!

Ще изтеглим победителите на 22.02.2022 г. и ще се свържем с тях, за да си получат наградите.

    Всеки участник може да има максимум 3 записвания за играта – по едно във всеки от каналите, в които е изпълнил всички условия, и може да участва в 3-те канала с едно и също видео.
    Всеки участник, изпълнил всички условия към публикацията в канала, в който участва, в посочения период на играта, ще бъде регистриран за участие в играта и името на профила му в съответния канал ще бъде добавено в томболата за награди. Организаторът няма да изпраща потвърждение за регистрация на участниците.
    Участници, които не са изпълнили едно или повече от горните условия или са качили видеата си в затворени (не публични) профили в Instagram и TikTok, така че организаторът да не може да потвърди изпълнението на условията, няма да бъдат регистрирани в играта и томболата за награда. Организаторът няма да изпраща изявление за неизвършена регистрация поради нарушение на настоящите общи условия от участника.
    Коментари под статията за играта във Facebook страницата на Уча.се и коментари в блога на Уча.се няма да се зачитат за участие.

    Абонаментът за Уча.се се получава под формата на дигитален ваучер с код за абонамент и инструкции за неговото активиране.
    Кодът за абонамент добавя нов или удължава съществуващия абонамент в профила, в който се активира, с 12 месеца.
    Персонализираният Уча.се аватар се получава в размер 1080×1080 в .png формат. Той се рисува по изпратена от печелившия снимка и може да бъде персонализиран с допълнителен елемент, свързан с любим учебен предмет или любимо хоби. Печелившият следва да предостави на организатора снимка, по която да бъде нарисуван аватара, като има предвид, че ако на снимката присъстват аксесоари, които покриват лицето и главата – например шапка и очила, те също ще бъдат нарисувани.

    В 7-дневен срок след обявяването на печелившите организаторът се свързва с всеки печеливш в канала, в който той е участвал, за да му предостави двете награди. В случай че организаторът не успее да се свърже с печеливш или печелившият откаже да получи наградите си, те се предоставят на резервен печеливш (наградите на резервните печеливши се предоставят по реда на изтеглянето им). В случай, че печелившият не желае да предостави снимка, по която да бъде нарисуван персонализираният му аватар, той ефективно се отказва от тази награда. В такъв случай печелившият ще получи само дигитален ваучер за абонамент за 12 месеца в Уча.се, а отказаният персонализиран аватар няма да бъде предоставен на резервен печеливш.
    Наградата не може да бъде заменяна за пари в брой или друга награда.

Желаем ти успех!

Краен срок - 20 февруари 2022

ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара