Спечелете безжични слушалки Sony и безжични слушалки Maxell


Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 1 май 2022

Как се участва:

С регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Напиши си картичка

В началото на всяка нова година си обещаваме безброй неща, за които после съвсем забравяме. Познато ли ти е? Искаш ли твоето бъдещо аз да прочете тези обещания?

Обещай си нещо за тази година. Напиши своето пожелание към себе си и екипът на кампанията ще ти го изпрати обратно в точния момент. Освен това можеш да спечелиш и награда!

Искаш ли да знаеш какво си пожелават другите? Всички пожелания ще бъдат публикувани на сайта анонимно и могат да бъдат разгледани в Галерията с картички.

Е, кое е твоето по-добро Аз?

Механизъм:

    Напиши пожелание към себе си, като попълниш формата  на сайта. Направи красива картичка като избереш фон, шрифт и цвят на буквите за твоето послание!
    Въведи валиден e-mail адрес за контакт, на който ще ти пишем, ако спечелиш.

Изпрати ни своето пожелание. Наградите очакват да бъдат спечелени!

Всеки участник може да участва с повече от едно пожелания. Всяко пожелание трябва да бъде уникално. Предложенията могат да са написани на български, испански, португалски, естонски  или английски език.

Право на участие:

В играта имат право да се включат всички лица на територията на България, Испания, Португалия и Естония, които са на възраст от 15 до 24 години.

За Непълнолетните участници (15-17 год.)

В играта могат да участват непълнолетни участници (лицата под 18 г.) чрез техните родители или законни настойници/попечители. Ако лице под 18 г. спечели награда, задължително се изисква одобрение от родителите за получаването й. Одобрението трябва да бъде предоставено в 3-дневен срок от обявяването на победителя. Всички правила трябва да бъдат спазени. Неспазването води до автоматично изключване на участника!

Награди:

    Първа награда: безжични слушалки "Sony"
    Награда "Любимец на публиката": безжични слушалки "Maxell"

Ще раздадем и поощрителни награди, които ще бъдат изтеглени на томболен принцип.

Наградата „Любимец на публиката“ ще бъде определена чрез онлайн гласуване в страницата ни във Фейсбук.

Имената на победителите ще бъдат обявени на страницата на кампанията и в профилите ни в социалните мрежи. Екипът ни ще се свърже с победителите за уточняване на получаването на наградата.

Не се допуска участие с фалшиви профили с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба организаторите имат право да дисквалифицират участници.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара