Спечелете комплект за влогинг - PowerShot G7 X Mark III

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Petya Petrova

Как се участва:

С коментар във фейсбук страницата на Canon.

Пълни правила:

Мечтата ти да станеш световноизвестен стриймър или влогър е все по-близо. Сега е моментът да ни покажеш на какво си готов, за да я сбъднеш. 

Убеди ни в коментар, че точно ти заслужаваш най-много нашата награда – влогинг комплект на PowerShot G7 X Mark III. Използвай текст, снимка, видео или комбинация от всички тях. Коментарът с най-много лайкове ще спечели.

Всеки един участник има право да участва с колкото коментара/снимки/видеа прецени в Активацията, които не трябва да противоречат на условията на Активацията и на законодателството на Република България, но има право да получи само една награда независимо от броя участия и броя на коментари/ снимки/видеа.

Коментарите на участниците трябва да са насочени към това да обяснят/покажат, защо заслужават да спечелят наградата.

Награда: Комплект за влогинг- PowerShot G7 X Mark III

За победител се приема този участник, който е събрал най-много харесвания на коментара си. Печелившият участник ще бъде обявен на 8.2.2022г.

Печелившият участник ще бъде уведомен чрез лично съобщение във Facebook.

Печеливш участник, получил лично съобщение от Canon Bulgaria, че печели, трябва да отговори в срок до 10 (десет) календарни дни, считано от датата, на която му е изпратено съобщение, в отговор на което трябва да подаде своите контакти (три имена, адрес и телефон завръзка).

Краен срок - 6 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара