Спечелете велоергометър Kettler и 30 постелки за йога Orion

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.facebook.com/SportDepot.bg/posts/10160464628776424

Как се участва:

С покупка на фитнес уред за поне 200 лв..

Пълни правила:

В кампанията участва всяко физическо или юридическо лице, което направи покупка на фитнес уред над 200 лв. в магазини SPORT DEPOT или онлайн и попълни своята регистрация.

Минималната възраст на физическото лице, което регистрира участие в играта, е 18 навършени години в деня на началото на кампанията.

След промяната на чл.13, ал.1, т. 21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ), в сила от 01.01.2019 г., паричните и предметни награди, получени на случаен принцип подлежат на данъчно облагане и деклариране. Предоставящите предметни награди с пазарна
стойност от 100 лв. и повече, следва да издават на наградените физически лица служебни бележки по образец за удостоверяване на стойността на непаричния доход. Физическите лица, получили предметни награди имат ангажимент да попълнят пълно, точно и вярно служебните си бележки за деклариране на дохода, а от своя страна „СПОРТ-ДЕПО“ АД да внесе сумата
по дължимия данък от 10%.

Награди
1 бр. велоергометър Kettler Avior M Max на стойност 775,00 лв.
30 бр. постелки за йога Orion EM3017

Наградите не могат да се прехвърлят на трети лица.

Механизъм на кампанията
1. За да участва в томболата за наградата всяко лице трябва да направи покупка в магазини SPORT DEPOT или онлайн на фитнес уред на стойност 200лв. и повече и да извърши своята регистрация тук.

2. Всички, които са извършили действията описани горе, в периода от 17.01.2022 г. до 16.02.2022 г., включително, автоматично участват в томболата.

3. Многократното участие е допустимо. Един участник може да спечели повече от една награда, ако е направил повече от една покупка на фитнес уред над 200 лв. и повече и е регистрирал друго участие в периода на кампанията.

Тегленето на победителите ще бъде на 18.02.2022 г.

Тегленето на печелившите участници се осъществява посредством специален софтуер, гарантиращ спазването на случайния принцип на разпределение на наградите. Всички спечелили награди ще бъдат уведомени по имейл и чрез обаждане от отдела ни за обслужване на клиенти.

Резултатите ще бъдат публикувани на Facebook страницата на „СПОРТ-ДЕПО“ АД >> https://www.facebook.com/SportDepot.bg, както и в страницата на кампанията >> https://www.sportdepot.bg/pages/lets_get_training-1645.

Организаторът ще се свърже с победителите в рамките на максимум 5 (пет) работни дни от определянето на печелившите. Ако победителите не отговорят в рамките на 5 (пет) работни дни от уведомяването им, ще се определят други победители от жури на „СПОРТ-ДЕПО“ АД.

Краен срок - 16 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара