Спечелете 3 ваучера по 250 лв. от Fashion Days

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

1) Цветан Христов, с пореден номер 1721
2) Силвия Бакрачова, с пореден номер 12792
3) Теодора Грънчарова, с пореден номер 13867

Как се участва:

С добавяне на продукти в списък с любими.

Пълни правила:

Само физически лица, навършили пълнолетие (18 години) до началото на Кампанията могат да участват в нея. Служители на Организатора, служители на свързани лица на Организатора и техни роднини по права линия и съпрузи нямат право да участват в Кампанията.

За да участват в Кампанията, участниците трябва:

1) да бъдат регистрирани на www.fashiondays.bg, т.е. да сa създали акаунт на ФД или да го създадат по време на Кампанията;

2) да влязат на ФД през профила си в периода на кампанията;

3) да добавят в списъка си „Любими продукти“ (в секцията „ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ“ във ФД) един или повече продукт/продукти от онлайн магазина на ФД (без ограничение в количеството) в периода на Кампанията. В Кампанията няма да участват лица, които са добавили продукти в секцията „Любими продукти“ преди началото на кампанията и тези продукти са там и в рамките на периода на Кампанията, но не са добавили други в периода на Кампанията;

4) да не премахват добавените продукти в списъка си Любими продукти до изтичане на крайния срок на кампанията.

Участието в Кампанията не е обвързано с покупка.

Наградата, предлаганa от Организатора, са 3 бр. електронни ваучери за покупкa във ФД на стойност 250 лв., които ще бъдат спечелени на случаен принцип от трима участници в Кампанията. Всеки един от тези ваучери (наричан по-долу „Ваучерът“) ще представлява код, който следва да се въведе към последваща бъдеща поръчка, отговаряща на условията на настоящия правилник.

Ваучерът може да се използва само веднъж за една поръчка от ФД в периода 29.01.2022 г. – 29.01.2023 г.

В случай, че поръчката, към която победителят в Кампанията приложи ваучера, е на стойност по-ниска от стойността на ваучера, то той губи разликата. В случай, че стойността на поръчката, към която победителят приложи ваучера е по-висока от стойността на ваучера, то победителят следва да доплати разликата. В случай, че поръчката на победителя е на стойност по-ниска от 89 лв. то той ще дължи такса за транспортиране на доставката, съгласно обявената на ФД независимо, че ваучерът не е бил изчерпан. Към поръчката на победителя се прилагат и всички останали, приложими към поръчки на потребители, Общи условия за ползвателите на ФД към момента на реализиране на поръчката.

Получателят на ваучера не може да избере да получи себестойността на получения ваучер.

Тегленето на победителя ще се проведе до 5 дни след края на Кампанията чрез платформата https://www.miniwebtool.com/random-picker/

Тегленето ще се извърши на база на и-мейлите, с които участниците са се регистрирали във ФД. Ще бъдат изтеглени и трима резервни участника. ФД ще даде номер на всеки и-мейл и тегленето ще се извърши измежду тези номера. ФД няма да предоставя и-мейлите на горепосочената платформа, а само цифрите, с които е номерирал и-мейлите на участниците.

До 5 дни след края на Кампанята Организаторът ще изпрати на спечелилия участник и-мейл, с който иска съгласието му имената му да бъдат публикувани на страницата на Организатора: (www.fashiondays.bg), където са публикувани и настоящите Правила на Кампанията. В отговор на получения по предходното изречение и-мейл, участникът трябва да изпрати и-мейл-отговор, в който да изрази изричното си съгласие за това. Ако спечелилият участник не отговори на изпратения му от Организатора и-мейл в рамките на 3 календарни дни от изпращането му, давайки съгласието си, така както се изисква в настоящата клауза, то наградата няма да му бъде изпратена. В този случай Oрганизаторът ще изпрати същото запитване до първата изтеглена резерва, съгласно т. 6.2 по-горе и ще даде възможност на този участник да получи наградата, при условията, посочени в настоящата точка.

Имената на изтеглените печеливши ще бъдат публикувани на страницата на Fashion Days, където са публикувани и правилата на настоящата Кампания, както и като коментар във Facebook страницата на Организатора, при наличие на публикуван пост за кампанията, и ще останат на нея в продължение на един месец.

Ако обявеното за печелившо лице не получи ваучера на електронната си поща от Организатора в срок от 5 работни дни от предоставяне на съгласие имената му да бъдат публикувани по начина, описан в настоящия Правилник, то следва да изпрати имейл на fashion@fashiondays.bg не по-късно от 3 работни дни след това, за да получи необходимата информация във връзка с получаването на наградата от кампанията. В случай, че Организаторът не получи съобщение от това лице, то ще се счита, че то е получило ваучера успешно.

Спечеленият ваучер ще бъде изпратен на печелившия на електронната му поща, чрез която той е регистрирал акаунта си в платформата ФД. Същото важи и за всички останали съобщения, които Организаторът може да му прати по повод на Кампанията.

Краен срок - 16 януари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара