Спечелете уикенд за двама в SPA Hotel PERSENK

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Бояна Джурина

Как се участва:

С коментар във фейсбук страницата на Минерална вода Горна Баня.

Пълни правила:

📢 СПЕЧЕЛЕТЕ УИКЕНД ЗА ДВАМА с Горна Баня и SPA Hotel PERSENK

По повод наближаващия празник на 💕любовта и 🍷 виното, решихме да зарадваме двама от вас със страхотна 💆‍💆‍♀️ SPA почивка. Незабравим уикенд или два мързеливи делнични дни в уюта, комфорта и ✨5-звездния лукс на SPA хотел Персенк*****. 💧Минерална вода, 🗻кристално чист планински въздух, много добро настроение и всичко това в сърцето на Родопите! 

Споделете ни какво ви накара да се 💞 влюбите и отбележете своята половинка, за да ѝ напомните, колко много я обичате! 

Ще изтеглим 🍀 печелившия на 10 февруари в 18.00 часа!

Не се допуска размяна на наградата срещу парична сума или друг вид предметна награда.

Тегленето на наградата се извършва на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили коректно условията на играта, чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за награда на всички участници.

Спечелилите участници се обявяват на Facebook страницата, в срок определен от организаторите или най-късно един ден след изтичане на периода упоменат в условието на играта.

За да получат наградата, спечелилият участник следва в срок от 5 (пет) работни дни да се свърже с организаторите на “Какво ви накара да се влюбите?” като изпрати лично съобщение на Facebook страницата.

Ако организаторите не получат от уведомения участник лично съобщение, както и ако печелившият участник откаже да получи наградата или в случай, че има нарушаване на настоящите правила от страна на избрания за печеливш участник, той губи правото да получи наградата си.

Краен срок - 10 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара