Спечелете луксозна Ultra All Inclusive почивка за двама в Турция

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: Анна Благоева и Стефан Благоев

Как се участва:

С изпращане на аудио история.

Пълни правила:

Стартер - най-забавното сутрешно шоу в българския ефир навършва 20 години на 22.02.2022 (вторник)! По този хубав повод заедно с  Белпрего Травел ви даваме уникалната възможност да спечелите супер луксозна ваканция за двама в Турция - 7 нощувки Ultra All Inclusive почивка в хотел The Marilis Hill 5* Antalia  в празничната игра "20 първи срещи" до 20 февруари!

Включете се в "20 първи срещи"! Спомнете си за първата среща с вашия любим човек. Какво видяхте, какво ви впечатли, какво се случи? Разкажете ни за тези първи вълнуващи спомени и ни изпратете аудиозапис на имейл radioplay@bgradio.bg. Записът не бива да е по-дълъг от 1 минута. Не забравяй да отбележиш своето име, името на твоята половинка и телефон за обратна връзка. 

Всяка сутрин от 25 януари до 21 февруари в Стартер, Симо и Боги излъчват една от получените истории. Ако в ефир прозвучи вашата история, твоята половинка трябва моментално да се обади на Симо и Богдана на тел. 02/951 55 35,, но не по-късно от 2 минути след като записът е прозвучал. По този начин вашата двойка влиза в томболата, с която ще изтеглим името на победителите на празничното издание на Стартер на 22.02.2022 г.! Краен срок за участие - 20 февруари.

Наградата включва: 7 нощувки Ultra All Inclusive почивка в The Marilis Hill 5* Antalia в Турция за двама с автобусна програма. Тя е осигурена от нашите приятели от Белпрего Травел - туристическа агенция, с дългогодишен опит в туризма, които подхождат с особено внимание към всяко едно запитване. Белпрего Травел ще Ви предложи:

    Индивидуални и групови екскурзии в чужбина;
    Програми за ваканции и почивки в дестинации по избор;
    Хотелско настаняване в цял свят;
    Самолетни билети и чартърни полети;
    Круизни пътувания;
    Съдействие за издаване на туристически визи и медицински застраховки за пътуване в чужбина;

Краен срок - 21 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара