Спечелете бинокъл, екскурзия за двама с кауза и къщичка за птици


Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

1. Бинокъл Nikon Prostaff 7S 8x30 от PhotoSynthesis - място за фотография, хора и идеи печели Петя Митрова!
2. Еднодневна екскурзия с кауза за двама от Traventuria печели Гергана Георгиева!
3. Дизайнерска къщичка за птици от Sofia Bird Walks печели Явор Семов!

Как се участва:

С регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

🐦 Здравейте! Радваме се, че желаете да участвате в конкурса “Птица на годината" 2021. С него се стремим да популяризираме птиците в България, да покажем значението им за природата и хората, както и да насърчим тяхното наблюдение и опазване. През 2021-ва година в България бяха наблюдавани над 340 вида птици - няма по-голям стимул за конкурса от това богатство!

✅ Можете да гласувате в конкурса до 06.02.2022 в няколко категории. Първата е с "официалните" номинации от екипа на Sofia Bird Walks - в нея сме предложили 10 специални вида и сме обяснили накратко защо са избрани от нас. С втората категория, ако желаете, вие също можете да предложите птица на годината, заедно с номинираните от нас. Има и трета категория за "Място на годината", в която сме отличили кътчета в България, които са били специални за птиците през годината.

🎁 Подготвили сме и страхотни награди за трима от вас - бинокъл Nikon Prostaff 7S 8x30 от Photosynthesis, еднодневна екскурзия с кауза за двама от Traventuria и дизайнерска къщичка за птици.

🔐 За да участвате и имате валиден глас, моля споделете своите имена и имейл. Данните ви са изцяло съобразени с GDPR изискванията и няма да ги използваме за друго, освен за гласуването в конкурса и наградите.

И така - напред към "Птица на годината" 2021!

Краен срок - 6 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара