Спечелете прахосмукачки робот, ваучери за почивка, хранителни екстрактори Нутрибулет

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 1 юни 2022

Как се участва:

С покупка на продукт на Мирта Медикус и регистрация на код.

Пълни правила:

В играта може да участва всяко дееспособно физическо лицe, навършило 18 години към датата на участие в играта. В играта не могат да участват юридически лица.

Участието в играта е обвързано с покупка. Участниците трябва да направят покупка на продукти на марката Mirta Medicus по техен избор.

Един и същ участник може да участва повече от един път за награда от всяко ниво, при условие, че регистрира уникални кодове от скреч-стикерите.

Наградите в играта са разделени на две групи. Едните за крайни клиенти, другите за фармацевти. Възможните награди са следните:

    Крайни клиенти:

Наградният фонд от печелившите скреч-стикери е:

    10 000 бр. промо-кода за 50% отстъпка от www.mirtamedicus.com
    30 000 бр. промо-кода за 15% отстъпка от www.mirtamedicus.com
    20 бр. Нутрибулет – хранителен екстрактор
    10 бр. ваучер за уикенд за двама в Банско, Боровец или Велинград
    3 бр. прахосмукачка робот

    Фармацевти:

Наградният фонд от печелившите скреч-стикери е:

    30 смарт часовника
    15 уикенда за двама в Банско, Боровец или Велинград (по избор)
    Срещу събрани 150 талона печелите кафемашина
    Срещу събрани 250 талона – печелите пречиствател на въздух

Личните данни, свързани с участие в играта (име и имейл адрес) ще бъдат съхранявани за срок до 60 дни след края на играта, след което ще бъдат унищожени. Личните данни на спечелилите участници ще бъдат съхранявани за счетоводни и данъчни цели за срок 10 години, считано от 01.01.2023 г., след което ще бъдат унищожени.

Всяко лице, което е спечелило посочена по-горе награда, трябва да посочи удобен за него адрес за получаване на наградата си. Наградите се предоставят в рамките на периода от спечелване на наградата до 60 дни след завършване на играта. Получаването на награда, от наградния фонд на краен клиент от точка 3 и 4 и всички награди от фонд на “талон на фармацевта”, става чрез изпращането ѝ по куриер, за сметка на организатора. Награди се доставят само в рамките на територията на Република България. Организаторът не носи отговорност при невъзможност за доставяне поради неточно посочен адрес.

Организаторът е регистриран като администратор на лични данни съгласно ЗЗЛД Съгласно разпоредбите на законодателство на национално ниво и на Регламент ЕС 679/2016 (GDPR) Организаторът има задължението да управлява получените в рамките на играта лични данни безопасно и само за определените цели.

Всеки участник има право по всяко време да заяви отказ от по-нататъшно участие в играта чрез интернет, на адрес https://www.mirtamedicus.com/kontakti/

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара