Спечелете СПА почивка за двама и 2 кутии с изненади

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

teddsy**@gmail.com
spaskapat*****@gmail.com
romanbog*****@abv.bg

Как се участва:

С покупка на продукт от сайта Handsy.bg.

Пълни правила:

Избери идеалния подарък за своята половинка!

Направи поръчка от сайта независимо от стойността ѝ и може да спечелиш:

1 х СПА почивка за двама в четири звезден хотел
2 х подаръчна кутия с изненади

В томболата може да участва всяко дееспособно и пълнолетно физическо лице, по указания в настоящите Общи условия начин и срокове. Участието в играта Е обвързано с покупка.

Участниците в томболата трябва да направят поръчка и да закупят продукт от сайта: https://handsy.bg/

    След изпълнение на всички стъпки за успешно направена поръчка и отбелязване на съгласие с Общите условия на платформата, участникът се счита за регистриран за участие в томболата. Организаторът няма да изпраща потвърждение за регистрация на участниците.
    С участието си в Томболата участникът декларира, че има навършени 18 години и че има право валидно и неограничено да извършва всички правни и фактически действия във връзка с участието си в Томболата.
    Участници, които не са изпълнили едно или повече от горните условия или няма да бъдат регистрирани в кампанията и томболата за награда. Организаторът няма да изпраща изявление за неизвършена регистрация поради нарушение на настоящите Общи условия от участника.

 Участници, които през периода на кампанията за участие в томболата върнат закупения от тях продукт.

На 11.02.2022 г. 20:00 часа – служител, посочен от Организатора, ще избере на лотариен принцип 3 (трима) победители, един ще спечели СПА почивка в хотел Езерец **** (Благоевград)*, а други двама Кутии с награди (изненада) по избор на Организатора.

Организаторът ще публикува пост във фейсбук страницата https://www.facebook.com/handsy.bulgaria с имената на печелившите, които са направили успешна поръчка. Тегленето на печелившите ще се извърши в YouTube канала на ХЕНДСИ: https://www.youtube.com/channel/UCSscH_QzWYM-scT1FONxvww

    Печелившите участници ще бъдат уведомени по имейла, посочен при поръчка, на който да върнат отговор с посочени имена, адрес за получаване и телефон за връзка в 2 (двудневен) дневен срок след обявяването му.

    Спечелилият СПА почивка за двама, може да се възползва от нея при предоставяне на „зелен сертификат“ при настаняване в хотела. Това важи и за лицето придружител.
    В случай че печелившият не потърси наградата си в срок до 2 (два) дни, считано от обявяването за спечелването й, тя остава за Организатора на играта.

    Получаването на наградата Кутия с изненади от печеливш участник се извършва, чрез изпращането й на посочения от него адрес на територията на Република България, чрез куриерска фирма за сметка на ХЕНДСИ ООД. Печелившият участник, ще трябва да подпише обратна разписка и/или товарителница, че е получил наградата. Възможно е куриерът да поиска документ за удостоверяване самоличността на печелившия. При отказ от страна на печелившия да потвърди самоличността си, същият губи правото си върху наградата, а наградата не се предоставя. Наградата се доставя съгласно работното време на куриерската фирма

    Получаването на на наградата СПА Почивка за двама от печеливш участник се извършва, чрез изпращането и на имейла, с който е направена поръчката или физическия адрес, посочен при поръчка.

    Наградата не може да бъде заменяна за продукт или услуга. Предоставяне (прехвърляне) на наградата на трети лица не е разрешено.
    Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни за контакт, непълен или неточен адрес, грешни имена и грешен или несъществуващ имейл.

Краен срок - 10 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара