Спечелете официален екип и топка на националния отбор по баскетбол

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 6 февруари 2022

Как се участва:

С гласуване в анкета.

Пълни правила:

За първи път БФБаскетбол ще направи Анкета за Най-добър баскетболист на годината сред феновете на играта.

От днес до 6 февруари всички запалени по спорта могат да дадат своя глас за играча, който най-много се е отличил с изявите си на терена през изминалата 2021 г. Това може да стане онлайн с клик на специалния линк на страницата на БФБаскетбол в Интернет (банер в дясната колона на сайта) и лесна регистрация.
 
След края на гласуването двама от гласувалите ще могат да спечелят специални подаръци от БФБаскетбол. С томбола ще бъдат определени двама фена, които ще получат официален екип на националния отбор и официална топка, с каквато тимът ни играе в квалификациите за Световното първенство през 2023 г.

Освен това в специално организирана анкета спортни  журналисти и баскетболни треньори традиционно ще гласуват и в категориите „Баскетболист на годината“, „Баскетболист на годината (играещ в България)“, „Баскетболистка на годината“ „Баскетболистка на годината (играещ в България)“, „Треньор на годината“. В Анкетата тази година бе включена и категория за най-добри млади баскетболист и баскетболистка (родени до 2002 г.).

През  2021 година България записа един от най-големите си успехи в европейския баскетбол за последната декада, като се класира на ЕвроБаскет 2022. Макар че при подрастващите Европейските шампионати не се проведоха, вместо тях ФИБА направи силни турнири за всички възрастови групи. Националният отбор за момчета до 15 години пък се класира на трето място и завоюва бронзовите медали на FIBA U15 Skills Challenge.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара