Спечелете 3 кутии на списание '9 месеца'

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

🧡Eliza Georgieva
❤️Maria Dimitrova
💖Джулия -Лесева Михалева

Как се участва:

С коментар във фейсбук страницата на списание "9 месеца".

Пълни правила:

🎁Играй и спечели! 🎁

Кутията на ,,9 месеца” — ТЯ  — отново е тук! 

Благодарим на всички за огромния интерес към нея и стотиците съобщения с нетърпеливи въпроси кога да очаквате поредното съкровище с изненади. Време е трима от вас да я получат!

 ‼️Как да участвате? Напишете в коментар името на любим човек.

 Какво има в кутията?

⭐️Биогранола от harmonica organic foods
  Започваме с най-важното: тази гранола е веган, без глутен и без добавена захар, направена от активирани семена и сушена на ниска температура, за да е лесно усвоима, и всичко в нея е от био земеделие. След този увод допълваме, че активирани семена не е същото като „покълнали“ семена, защото активирането е киснене, но без да се стига до кълнове. И още: опитайте я, просто я изсипете от кутията в купичка (ако не бързате) и я залейте с мляко. Сутрин или когато си поискате, все така вкусна ще е.

 ⭐️Eucerin Олио против стрии
Съдържа 100% натурални масла, за да подобри еластичността на чувствителната кожа, дори по време на бременност. Помага за предотвратяване и намаляване на стрии, с редовен масаж.

 ⭐️Lorelli BABY CARE Дигитален термометър
Лeceн зa yпoтpeбa eлeĸтpoнният тepмoмeтъp oтчитa тeмпepaтypaтa aвтoмaтичнo и ce изĸлючвa. Paзпoлaгa c фyнĸция зa зaпaмeтявaнe нa пocлeднoтo измepвaнe. Xapaĸтepиcтиĸи: Бъpзo и тoчнo измepвaнe; Звyĸoв cигнaл; Kyтия зa cъxpaнeниe; Гъвĸaв ĸpaй зa yдoбcтвo; Aвтoмaтичнo oтчитaнe нa тeмпepaтypaтa; LСD диcплeй; Πoдxoдящ зa дeцa oт 0+ мeceцa.

 ⭐️Gioel pure cosmetic Bulgaria - продукти грижа за мама и бебе
Козметиката е изцяло създадена и произведена в Италия, Тоскана. Предлага нежна, качествена и натурална грижа за малки и големи.

 ⭐️Овлажнител за въздух от Baby Spa White Lagoon
Всеки родител желае да поддържа оптималните нива на влажност в дома, нали? Не сте сами, имате помощник за тази цел. Стилен и семпъл дизайн, който ще се впише съвършено в обстановката на дома ви. Преди всичко – здравето е на първо място!  

Краен срок - не е посочен

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара